1899: novi poster za Netflixovu misterioznu seriju otkriva datum premijere!

Netflix je danas objavio novi poster za njihovu nadolazeću seriju 1899 koji je otkrio datum premijere. Poster prikazuje lik Maure Franklin kako pada u ocean — ili se diže u nebo? Oko Maure su dva broda – jedan je Kerberos, na kojem je ona putnica – i drugo plovilo. Postavlja se pitanje da li je drugi brod samo odraz Kerbera ili je u pitanju nešto drugo? I ovaj puta je prisutan i višestruko iskorišten središnji simbol serije – trokut, koji nas za sada navodi da bi u igri mogao biti Bermudski trokut. No, to ćemo vjerojatno saznati tek idući mjesec, jer iako očekujemo bar još jedan trailer ne vjerujemo da će to u njemu biti razotkriveno.

Prva sezona serije 1899 u fokusu ima misteriozne događaje putovanja imigrantskog broda iz Europe u New York. Putnici, različitog porijekla i nacionalnosti, ujedinjeni su u svojim nadama i snovima za novo stoljeće i novu budućnost u inozemstvu. Ali kad na otvorenom moru otkriju drugi brod koji je davno nestao, putovanje im se neočekivano pretvara u noćnu moru. Mreža tajni, čini se povezuje prošlost svakog putnika.

Serija 1899 dolazi od Barana bo Odara i Jantje Friese, tvoraca izvrsne serije Dark. Glavne uloge tumače Emily Beecham (Cruella) kao Maura Franklin, Andreas Pietschmann (Dark) kao Eyk Larsen, Anton Lesser (Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides), Alexandre Willaume (The Wheel of Time), Aneurin Barnard (Dunkirk), Lucas Lynggaard Tønnesen (The Rain), Mathilde Ollivier (Overlord), Miguel Bernardeau (Elite), Richard Hope (Piece of Cake), Clara Rosager (Morbius) i Jonas Bloquet (Elle).

Vizualno zapanjujuća odiseja u kojoj ništa nije onako kako se čini. Tvorci popularne serije Dark vode nas u 1899. na brod Kerberos. “Što je izgubljeno, biti će pronađeno.”

Prva sezona serije na Netflix stiže 17. studenog sa svih osam epizoda, od kojih je prva prigodno naslovljena The Ship.

1899

Check Also

Prvi pogled na film The Toxic Avenger

Prvi pogled na netipični superherojski film The Toxic Avenger u režiji Macona Blaira (I Don’t …

Najava za Peacockovu seriju John Carpenter’s Suburban Screams

Baš kada smo mislili da je već sve poznato što stiže za ovogodišnju jezivu sezonu, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics