10,000 Ships: spin-off Igre prijestolja je dobio scenaristicu!

HBO je po svemu sudeći našao scenarista odnosno scenaristicu za jedan od spin-offa Igre prijestolja (Game of Thrones) koji je trenutno u razvoju. Amanda Segel (Helstrom, The Mist, Person of Interest) će biti zadužena za priču serije 10,000 Ships, što je jedan od nedavno najavljenih potencijalnih tri spin-offa Igre prijestolja na kojima radi HBO. Vijest je ekskluzivno prenio Deadline, ali je HBO za sada odbio komentirati.

Pod radnim nazivom 10,000 Ships krije se priča o princezi Nymeriji, legendarnoj kraljici ratnici koja je oformila kraljevstvo Dornea. U knjigama je predstavljena kao posebno prepreden i pametan lik, sposobna zapovijedati vojskama. Zanimljivo je da je u originalnoj seriji Arya Stark (Maisie Williams) svog vuka nazvala upravo po princezi ratnici Nymeriji.

Projekt je prvi put najavljen zajedno s još dva spin-offa: 9 Voyages odnosno Sea Snake i Flea Bottom. Prvi su razvili Bruno Heller (The Mentalist, Rome, Gotham) i George R.R. Martin. U fokusu priče je Corlys Velaryon aka Sea Snake, glava kuće Velaryon i muž princeze Rhaenys Targaryen.

Flea Bottom još nema kreativni tim, ali usredotočit će se na najsiromašniju četvrt Kraljeva Grudobrana, nalik labirintu s uskim ulicama i mračnim uličicama ispunjenim kožarama, javnim kućama i pivnicama. Prikazana je u prve četiri sezone serije Igra prijestolja.

10,000 Ships: spin-off serije Igra prijestolja
Klikni za uvećanje!

Check Also

Amazonova serija Fallout službeno je obnovljena za 2. sezonu!

Amazon MGM Studios obnovio je postapokaliptičnu seriju Fallout za drugu sezonu. No, i prije nego …

For All Mankind: Apple je obnovio seriju za 5. sezonu i najavio spin-off seriju

Apple TV Plus pametno je zaključio kako treba nastaviti dalje sa svojim hit SF serijalom …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics