Home / Videodrom / Prvi pogled na novi animirani film The Addams Family

Prvi pogled na novi animirani film The Addams Family

MGM je objavio prvi pogled na njihov nadolazeći animirani film The Addams Family (Obitelj Adams). Osim prvog koncept arta, objavljena je impresivna lista glumaca koji će likovima posuditi svoje glasove. Očekuju vas Oscar Isaac kao Gomez Addams, Charlize Theron kao Morticia Addams, Chloë Grace Moretz kao Wednesday Addams, Finn Wolfhard (Stranger Things) kao Pugsley Addams, Nick Kroll (Big Mouth, Sing) kao ujak Fester, Bette Midler kao baka i Allison Janney (I, Tonya) kao glavni obiteljski neprijatelj Margaux Needler.

Film se opisuje kao akcijska komedija koja će pratiti obitelj Adams, čija se svakodnevnica mijenja kada se suočavaju s domišljatom “reality” šou voditeljicom programa koja ih proganja, dok pokušavaju okupiti širu rodbinu na jednom od prepoznatljivih slavlja, baš u stilu Adamsovih.

Redatelji filma su Conrad Vernon (Shrek 2, Monsters vs. Aliens, Madagascar 3: Europe’s Most Wanted) i Greg Tiernan (Thomas & Friends, Day of the Diesels), a scenarij potpisuje Matt Lieberman.

“Greg i ja smo oduvijek bili fanovi obitelji Adams u svim njezinim verzijama, stoga kad smo krenuli s ovim filmom, željeli smo da napravimo nešto novo. S tim na umu, vizualnu inspiraciju smo crpili iz briljantnih originalnih stripova Charlesa Addamsa iz New Yorkera, i odlučili smo ispričati priču kako su se Gomez i Morticia upoznali, pronašli svoju kuću i stvorili obitelj. Ovaj jedinstvenu pristup je ono što me najviše privuklo da režiram film. Fenomenalni glumci koje smo okupili pomoći će nam da na pravi način film približimo postojećim fanovima, ali i da predstavimo Adamsove novoj generaciji.” – izjavio je Conrad Vernon.

The Addams Family u kina stiže 11. listopada 2019. godine.

The Addams Family

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Check Also

Popularni podcast The Black Tapes postaje TV serija

NBC je najavio da pretvara popularni podcast The Black Tapes u TV seriju. S 41.5 …

Prvi pogled na skandinavsku nadnaravnu seriju Hidden: Förstfödd

Banijay i Yellow Bird (Millennium) su objavili prvi trailer za švedsku seriju Hidden: Förstfödd. Riječ …

Web Statistics