Home / Videodrom / Posljednji pozdrav Roddyju Piperu (1954.-2015.)

Posljednji pozdrav Roddyju Piperu (1954.-2015.)

 

01082015_roddy_piper_they_live_1

“Rowdy” Roddy Piper legenda u krugovima profesionalnog hrvanja, ali i podcijenjeni glumac barem prema riječima redatelja Johna Carpentera je preminuo jučer od posljedica srčanog udara.

Rođen je 1954. godine u Kanadi, u gradu Saskatchewan. Internacionalnu slavu stekao je ranih osamdesetih godina kao WWF zvijezda. 2005. godine primljen je i u WWF dvoranu slavnih.

Piper je svoju karijeru hrvača začinio i s radom kako na malim tako i velikim ekranima. Njegova najznačajnija uloga je svakako ona gdje tumači Nada u Carpenterovom klutnom žanrovskom filmu “They Live“. Devedesetih ga se moglo pronaći doslovce po svuda na televiziji, od uloga u serijama kao što su “The Outer Limits“, “Highlander” i “RoboCop“… Tko pak može zaboraviti film više nego zanimljivog naslova “Hell Comes to Frogtown“?

I u posljednjim godinama se bavio glumom. Što se žanrovskih filmova tiče izdvajamo nezavisni “Pro Wrestlers vs. Zombies“, a od serija tu je “Adventure Time“. Ostalo je i nekoliko projekta u fazi post-produkcije tako da će fanovi imati prilike uživati i u njegovim do sada neviđenim uradcima.

Nekako nam se čini da je prigodno da Pipera otpratimo s još jednim gledanjem njegovog najboljeg žanrovskog ostvarenja, pa prilažemo trailer za one koji se žele podsjetiti što ih čeka u klasiku iz 1988. godine…

I’m here to kick ass and chew bubblegum. And I’m all out of bubblegum.

Check Also

2. sezona serije Altered Carbon stiže krajem veljače!

Netflix je kratkim teaserom službeno objavio kada stiže druga sezona kiberpunk serije Altered Carbon, u …

Legenda se vraća u novom traileru za Star Trek: Picard!

CBS All Access je objavio novi trailer za seriju Star Trek: Picard koja samo što …

Web Statistics