Home / Videodrom / Novi teaser za “Star Wars: The Force Awakens” pokazuje nam nekoliko kadrova koje još nismo imali priliku vidjeti

Novi teaser za “Star Wars: The Force Awakens” pokazuje nam nekoliko kadrova koje još nismo imali priliku vidjeti

 

Novi korejski teaser za “Star Wars: The Force Awakens” nije baš novi trailer, ali oni koji jedva čekaju priliku za vidjeti nešto novo barem će dobiti maleni zalogaj koji bi ih mogao zasititi na neko vrijeme. Naravno, do sada je izašlo i mnogo slika te smo ove stvari zapravo već i vidjeli, no opet, vidjeti ih u pokretu definitivno ima svoj šarm.

Zanimljiviji kadrovi tako su generalovo obraćanje gargantuanskoj vojsci – pretpostavlja se da je riječ o Generalu Huxu (Domhnall Gleeson), a  osim njega pozornost definitivno uzima i Captain Phasma (Gwendoline Christie) koja u svom kromiranom oklopu izgleda stvarno zastrašujuće i opasno. Neki stariji kadrovi također su malo prošireni pa sada na nekim mjestima može vidjeti kako će se scene razvijati. Nije to puno, ali bolje je nego ništa.

Čekanje novog trailera i dalje je u tijeku i stvarno ne možemo dočekati vidjeti nešto potpuno novo i dobiti nove informacije pomoću kojih ćemo izmišljati nove teorije. To definitivno proces čekanja čini uzbudljivijim i manje bolnim.

Film izlazi 18. prosinca ove godine,  a do onda ćemo sigurno dobiti još hrpu stvari. Hype mora rasti. A sada bacite oko na korejski teaser i najzanimljivije kadrove koji su izdvojeni kao slike.

 

 

11082015_star_wars_1

 

11082015_star_wars_2

 

11082015_star_wars_3

 

11082015_star_wars_4

 

11082015_star_wars_5

 

11082015_star_wars_6

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Check Also

Popularni podcast The Black Tapes postaje TV serija

NBC je najavio da pretvara popularni podcast The Black Tapes u TV seriju. S 41.5 …

Prvi pogled na skandinavsku nadnaravnu seriju Hidden: Förstfödd

Banijay i Yellow Bird (Millennium) su objavili prvi trailer za švedsku seriju Hidden: Förstfödd. Riječ …

Web Statistics