Masi Oka se pridružuje postavi serije “Heroes Reborn”

 

Originalna serija „Heroes“ izlazila je od 2006. do 2010. godine i pružila nam širok opseg emocija, od neopisivog oduševljenja na početku do potpunog umora na kraju. Ta priča o običnim ljudima koji otkrivaju da posjeduju supermoći u konačnici je za sobom ostavila samo nekonzistentnu radnju i ogroman potencijal koji nikada nije stvarno ostvaren.

Od onda su prošle godine, a izgleda da još postoje ljudi koji vjeruju u tu franšizu pošto je nedavno najavljen i prvi spinoff naslovljen “Heroes Reborn“.

Iako je rečeno da ta nova serija neće imati previše poveznica s originalom i kako žele ići u novome smjeru, NBC je potvrdio da će Masi Oka ponovno utjeloviti jednog od najpopularnijih likova iz serije – Hira Nakamuru. Još uvijek nije poznate hoće li taj heroj koji posjeduje moć manipuliranja vremenom imati veću ulogu ili će nam omogućiti tek cameo, ali svakako je dobra vijest da nisu zaboravljeni elementi serije koji su nekada funkcionirali.

Uz njega, seriji se ponovno pridružuje i Jack Coleman kao Noah Bennet, a kako je krenulo možda ćemo vidjeti još pokojeg lika. Jedino što se možemo nadati je da takve odluke neće zasjeniti pokušaj da se napravi nešto novo, jer toj franšizi je to itekako potrebno.

Hoće li ovaj spinoff biti na razini prve sezone originalne serije saznat ćemo na jesen.

 

28032015_hiro_nakamura

 

Check Also

Prvi teaser za seriju Resident Evil: Infinite Darkness

Netflix je objavio prvi službeni teaser za Resident Evil: Infinite Darkness, originalnu horor anime seriju …

Prvi pogled na Netflixov apokaliptični film The Midnight Sky

Nešto je pošlo po zlu. Tamo daleko, Zemlja šuti. Toksični oblaci kovitlaju se oko nje …

Web Statistics