Zaputite se iza scene s neočekivanim kratkim dokumentarcem Making The Witcher

Nakon dva tjedna otkako je nastavljeno snimanje za nadolazeću drugu sezonu serije The Witcher, Netflix je najavio neočekivano izdanje kratkog dokumentarnog filma Making the Witcher koji nam daje dubinski pogled na popularnu adaptaciju. Dokumentarac je odmah dostupan za gledanje na Netflixu, a što možete očekivati u njegovih 30 minuta trajanja provjerite u traileru.

Making The Witcher pruža svježi uvid u procese izrade serije, od adaptacije, kastinga, koreografije akcijskih sekvenci, muzike, primjenu različitih perspektiva pripovijedanja, kao i vizualnih efekata. Tu su naravno i ekskluzivni intervjui s Henryjem Cavillom, showrunnericom Lauren S. Hissrich ali i s ostalom ekipom glavne glumačke postave.

Jedan isječak prikazuje uzbudljive snimke Cavilla i Emme Appleton kako sparingiraju s mačevima kao dio njihovog desetodnevnog treninga za pripreme ključnog sukoba između Geralta i Renfri, scene koja se pojavljuje na kraju prve epizode prve sezone, dok ostali segmenti nude pogled u kreiranje čudovišta i CGI pejzaža koji se stvaraju “od temelja”.

Druga sezona serije The Witcher započela je sa snimanjem u Londonu početkom ove godine, s planom da na male ekrane stigne 2021. godine. No snimanje je obustavljeno još u ožujku radi pandemije koronavirusa. Netflix je prije dva tjedna nastavio s produkcijom na drugoj sezoni nakon što mu je dodijeljeno “zeleno svjetlo” za ponovno snimanje.

Check Also

Puni trailer za SF triler I.S.S.

Bleecker Street Films objavio je puni trailer za SF triler I.S.S., redateljice Gabriele Cowperthwaite (Blackfish, …

Epska bitka se nastavlja u prvom traileru za Godzilla x Kong: The New Empire

Warner Bros. Pictures i Legendary Pictures objavili su prvi službeni teaser trailer za Godzilla x …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics