Zaputite se iza scene s neočekivanim kratkim dokumentarcem Making The Witcher

Nakon dva tjedna otkako je nastavljeno snimanje za nadolazeću drugu sezonu serije The Witcher, Netflix je najavio neočekivano izdanje kratkog dokumentarnog filma Making the Witcher koji nam daje dubinski pogled na popularnu adaptaciju. Dokumentarac je odmah dostupan za gledanje na Netflixu, a što možete očekivati u njegovih 30 minuta trajanja provjerite u traileru.

Making The Witcher pruža svježi uvid u procese izrade serije, od adaptacije, kastinga, koreografije akcijskih sekvenci, muzike, primjenu različitih perspektiva pripovijedanja, kao i vizualnih efekata. Tu su naravno i ekskluzivni intervjui s Henryjem Cavillom, showrunnericom Lauren S. Hissrich ali i s ostalom ekipom glavne glumačke postave.

Jedan isječak prikazuje uzbudljive snimke Cavilla i Emme Appleton kako sparingiraju s mačevima kao dio njihovog desetodnevnog treninga za pripreme ključnog sukoba između Geralta i Renfri, scene koja se pojavljuje na kraju prve epizode prve sezone, dok ostali segmenti nude pogled u kreiranje čudovišta i CGI pejzaža koji se stvaraju “od temelja”.

Druga sezona serije The Witcher započela je sa snimanjem u Londonu početkom ove godine, s planom da na male ekrane stigne 2021. godine. No snimanje je obustavljeno još u ožujku radi pandemije koronavirusa. Netflix je prije dva tjedna nastavio s produkcijom na drugoj sezoni nakon što mu je dodijeljeno “zeleno svjetlo” za ponovno snimanje.

Check Also

His Dark Materials: finalni trailer za 3. sezonu serije!

Ovo je posljednja pobuna! BBC je danas objavio finalni trailer za treću i ujedno posljednju …

Novi pogled na Spider-Man: Across the Spider-Verse

Kad je Spider-Man: Into The Spider-Verse iliti Spider-Man: Novi svijet stigao u kina 2018. godine, …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics