Salma Hayek se vraća u Hrvatsku, ovaj put za potrebe snimanja SF filma Bliss

Amazon Studios i Endgame Entertainment surađuju na SF drami Bliss, koju potpisuje i režira Mike Cahill (I Origins, Another Earth). Zanimljivost ovog projekta koji je netom započeo produkciju je da će se snimati u Los Angelesu, ali i u Hrvatskoj. Također zanimljivo je i pitanje oko kojeg se odvija radnja filma – da li je svijet samo simulacija?

Glavne uloge tumače Salma Hayek (From Dusk Till Dawn, The Hummingbird Project) i Owen Wilson (Zoolander, Wonder).

Radnja filma Bliss se odvija oko Grega, nedavno razvedenog muškarca čiji se život raspada po šavovima, kada upoznaje neobičnu Isabel koja živi na ulici i uvjerena je kako svijet u kojem živimo nije stvaran. Ona vjeruje da žive u ružnom i okrutnom svijetu unutar prekrasnog, mirnog i stvarnog svijeta u kojem vlada sreća i blagostanje. Iako isprva skeptičan, Greg s vremenom otkriva da bi moglo biti nešto istine u Isabelinim ludim teorijama zavjere…

Producent filma je James D. Stern, dok su izvršni producenti Lucas Smith i Marsha Swinton (Hala). Direktor fotografije je Markus Förderer (Skyscraper, I Origins), a montažer je Troy Takaki (I Origins, Almost Christmas). Za produkcijski dizajn zadužena je Kasra Farahani (Captain Marvel, Black Panther), dok kostime dizajnira Annie Bloom (No Escape, Surrogates).

“Mike Cahill je briljantni filmaš s nevjerojatnom talentom za pripovijedanje i oblikovanjem high-concept ideja, koje duboko rezoniraju s publikom.” izjavio je Ted Hope iz Amazon Studiosa i dodao – “Kao njegov poklonik oduševljen sam što mu možemo omogućiti ovu priliku da svoju viziju iznese još dalje, nego ikada prije.”

Check Also

Trailer za jezivi Lovecraftovski film The Beach House

Ponekad zabava na suncu može krenuti u vrlo krivom smjeru. Koliko to točno krivo može …

Trailer za australski fantasy film The Legend of the Five

FilmInk je nedavno predstavio službeni trailer za australski obiteljski fantasy film The Legend of the …

Web Statistics