Veliki rat počinje u traileru za 7. sezonu serije Igra prijestolja

 

Nakon jučer objavljenih fotografija i postera nadolazeće, sedme sezone HBO-ove serije Igra prijestolja danas je konačno stigao i dugo očekivani trailer.

Sedma sezona će pratiti Daenerys (Emilia Clarke) u njezinom pokušaju da povrati Željezno prijestolje kući Targaryen, dok Noćni kralj (Vladimir Furdik), zastrašujući vođa Bijelih hodača maršira prema jugu, noseći sa sobom zimu.

Iako zapravo ne znamo što će se točno dogoditi podsjećamo na tweet Maisie Williams koja tumači Aryu Stark: “Upravo sam završila s čitanjem scenarija sedme sezone, sr*** postaje svarno. Počela bi se na vašem mjestu pripremati za to… ne, zaboravite to, ništa vas ne može pripremiti za to što slijedi… ***”

Trailer nam otkriva da se u igru ponovo vraća protjerana Melisandre (Carice Van Houten), da je Dany konačno stavila ruku na tlo Westerosa, Littlefingera (Aidan Gillen) koji Sansi (Sophie Turner) govori da je ona najbolja nada protiv oluje koja dolazi, Cersei (Lena Headey) koja kuje ratnu strategiju, Dothrakije i Drogona u jurišu na ratno polje…

Veliki rat počinje 16. srpnja.

Check Also

Novi trailer za kratki SF film Fugitive

Objavljen je novi trailer za kratki SF film Fugitive međunarodnog autorskog tima kojeg predvodi Adis …

The Rings of Power je dobio neobični promo video!

Amazon je objavio lifestyle promo video za Prime Video koji je naslovljen The Earth Needs …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics