U razvoju je tv serija National Treasure za Disney+

National Treasure franšiza se širi, ili barem to pokušava. Treći film nikako da ugleda svjetlo dana, iako su ga fanovi potraživali jako dugo. No stvari se čini se mjenjaju na bolje, jer u siječnju je još najavljeno kako Chris Bremner (Bad Boys for Life) radi na scenariju za National Treasure 3, a sada smo dobili vijest da se radi i na tv seriji za Disney+ streaming platformu. Vijest o seriji je vrlo neočekivano obznanio Jerry Bruckheimer tijekom nedavnog intervjua za Collider.

“Mi definitivno radimo na jednom [National Treasure] projektu za streaming, dok radimo i na jednom za velike ekrane. Nadamo se da će oboje izaći zajedno i da ćemo fanovima dati još National Treasure sadržaja, no oba su projekta vrlo aktivna… onaj za Disney+ ima bitno mlađu postavu. Koncept je isti samo je ekipa glumaca mlađa. Onaj za velike ekrane će imati istu glumačku ekipu.” – izjavo je Bruckheimer.

Nevezano za to što se studio nada da će oba projekta izaći oko istog vremena, trenutno je serija očito više napredovala nego film.
“Za film se trenutno piše scenarij. Televizijska verzija je već u procesu. Scenarij za pilot je gotov, kao i ‘outline’ budućih epizoda.” – dodao je Bruckheimer.

National Treasure se dosta mučio s izazovnom produkcijom, gotovo pa ukletom, pa će biti interesantno vidjeti kako će se dalje stvar razvijati i da li će se sve konačno posložiti kako spada. Kako god bilo nadamo da ove vijesti znače ubacivanje u višu brzinu prije nego Nicolas Cage postane previše star da uvjerljivo odglumi svoj lik, odnosno famoznog Benjamina Franklina Gatesa.

Check Also

Prvi pogled na Appleovu seriju Time Bandits, remake kultnog filma Terryja Gilliama

Da Apple radi na remakeu Time Banditsa to već vjerojatno znate, ali možda ste propustili …

Pripremite se za kaos s novim trailerom za Beetlejuice Beetlejuice!

Warner Bros. je objavio puni trailer za film Beetlejuice Beetlejuice, originalno poznat kao Beetlejuice 2. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics