4. sezona distopijske serije Black Mirror obećava najluđu vožnju do sada

Nema dugo od kada smo napisali da premijeru četvrte sezone izvrsne antologijske serije Black Mirror najvjerojatnije nećemo dočekati u ovoj godini. Glavni razlog za taj zaključak je da serija nije bila i još uvijek nije na Netflixovom rasporedu prosinačkih premijera. No ono što ukazuje na potencijalno iznenađenje ispod bora jest skori kraj Netflixovih “13 dana Black Mirrora“, u sklopu kojih smo dobili gotovo sve trailere i postere za epizode nadolazeće nove sezone. Pred nama je ostao još samo jedan, možda čak i najiščekivaniji trailer, onaj za epizodu “USS Callister“. Famozni trinaesti dan bi trebao biti srijeda, 06. prosinac. Hoće li nas u srijedu čekati nova sezona na Netflixu ostaje tek za vidjeti.

Netflix je još u kolovozu objavio klasični trailer za nadolazeće epizode s nazivima, redateljima i glumačkom postavom. Svih šest novih epizoda potpisuje tvorac serije Charlie Brooker, a za sada je unatoč trailerima za svaku pojedinu epizodu poznato vrlo malo detalja same radnje.

Jedno je sasvim sigurno, kad god četvrta sezona distopijske serije Black Mirror osvane na Netflixu bit će više nego dobro došla, a u međuvremenu smo okupili sve do sada objavljene trailere ukoliko vam je koji promaknuo. Zadnji trailer je izašao danas, za epizodu “Metalhead” koju je režirao David Slade (Hannibal). Zanimljivost epizode je što je snimljena u crno bijeloj tehnici. Glavne uloge tumače Maxine Peake (The Theory Of Everything), Jake Davies (The Missing) i Clint Dyer (Hope Springs).

Check Also

Ako ste za malo relaksirajuće RoboCop komedije tu je britanska serija Code 404

Ono na što cilja Code 404, pomalo tupasta britanska policijska serija je akcijski humor osamdesetih, …

Prvi trailer za horor triler The Wolf of Snow Hollow

Dobrodošli u Snow Hollow! Orion Classics je objavio prvi trailer za The Wolf of Snow …

Web Statistics