Punokrvni trailer za Pacific Rim Uprising nagovještava apokalipsu

Legendary i Universal Pictures su na New York Comic Conu upravo objavili prvi trailer za “Pacific Rim Uprising“. Ne znam za vas ali mene je ovaj trailer još više ohladio od filma. Ni original nije bio dobar film, ali je imao nekog čudnovatog šarma, lijepu režiju i neke otkačene uloge. No Pacific Rim Uprising ako je suditi po traileru više podsjeća na loš miks između Transformersa i Power Rangersa, s režijom koja odiše štihom Michaela Bayja.

Radnja se odvija deset godina nakon originala u kojem su poginuli gotovo svi piloti Jaegera. Sada je u tijeku treniranje novih ratnika. John Boyega tumači sina Stackera Pentecosta kojeg je u originalu utjelovio Idris Elba. Jake Pentecost je nekoć bio vrlo obećavajući pilot Jaegera, ali je napustio program i postao prodavač robe na crnom tržištu. No kada se na horizontu pojavi nova, gotovo nezaustavljiva Kaiju invazija Jake će dobiti posljednju šansu za iskupljenje i to ni manje ni više nego od njegove otuđene sestre Mako Mori (Rinko Kikuchi). Ona predvodi novu generaciju pilota koji su stasali u sjeni rata. Dok traže pravdu za one koji su poginuli njihova jedina nada je da se ujedine u globalnom pokušaju otpora.

Redatelj filma ovoga puta nije Guillermo del Toro, već Steven S. DeKnight, poznat po radu na brojnim serijama kao što su Buffy the Vampire Slayer, Angel, Dollhouse i Daredevil.

Osim već spomenutih Johna Boyege i Rinko Kikuchi ostale glavne uloge tumače Adria Arjona, Scott Eastwood, Tian Jing, Charlie Day, Burn Gorman, Dustin Clare, Levi Meaden, Daniel Feuerriegel, Karan Brar i Jin Zhang.

Pacific Rim Uprising u kina stiže 23. ožujka 2018. godine.

“The war we thought we finished is just beginning…”

Check Also

The Mandalorian: novi poster za 3. sezonu i specijalni promo video!

S obzirom da nas od treće sezone serije The Mandalorian dijeli svega mjesec dana ne …

One Piece: prvi pogled na Netflixovu igranu adaptaciju!

Za sve fanove One Piecea imamo jako dobre vijesti, ili se bar nadamo da imamo …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics