Avengers 4: Potvrđeno je da trailer dolazi ove godine

Kada će stići trailer za Osvetnike 4 (Avengers 4)? To je pitanje na koje fanovi Marvelovog kinematografskog svemira žele odgovor još od završetka filma Osvetnici: Rat beskonačnosti (Avengers: Infinity War). No sada zahvaljujući intervjuu s Kevinom Feigeom znamo da će trailer biti prikazan prije kraja ove godine.

Novinar Critics Choicea, Erick Weber je imao prilike razgovarati s Kevinom Feigeom i naravno da je postavio “The” pitanje. Nakon tolike tajnosti nitko nije ni očekivao direktan odgvor, ali novi okvir će dati novi potisak spekulacijama kada točno famozni trailer stiže. Mnogi vjeruju da će upravo velika blagdanska Disneyjeva sezona donijeti i trailer za nove Osvetnike. Možda će trailer samo iskrsnuti u kinu prije jednog od Disneyjevih filmova u studenom ili prosincu (Ralph Breaks the Internet – 21. studeni, Spider-Man: Into the Spider-Verse – 14. prosinac, Mary Poppins Returns – 19. prosinac). No možda će trailer ipak stići 29. prosinca, s obzirom da taj datum obilježava godinu dana od izlaska prvog trailera za film Osvetnici: Rat beskonačnosti.

Osvetnici 4 su okruženi debelim velom tajni, tolikim da još uvijek ne znamo ni službeni naziv, ali sada je potvrđeno i jedno od najvećih curenja iz filma do sada, svojevrsni povratak barem jednog preminulog lika. Dalje od ovoga nemojte čitati ako ne želite otkriti poneki spojler. Kako prenosi THR Frank Grillo je potvrdio da se njegov lik, Brock Rumlow – poznatiji kao agent Hidre i terorist Crossbones vraća u četvrtom filmu. Doduše, nemojte očekivati neko uskrsnuće, jer povratak je utoliko da ćemo ga imati prilike vidjeti u flashback sceni. Grillo je također izjavio kako mu je dopušteno reći što god hoće jer više neće glumiti u Marvelovim filmovima. No, taj dramski završetak Grillo nije primjenio zbog nekakvog sukoba s Marvelom već zbog godina svoga lika – 117.

Ta izjava zapravo ide u prilog brojnim spekulacijama na temu ispravljanja Thanosovog genocida u Ratu beskonačnosti. Glasine kažu da će se film oslanjati na neki način putovanja kroz vrijeme, kako bi poništili famozno Thanosovo pucketanje prstima, vratili preminule likove, i u suštini spasili Marvelov kinematografski svemir.

U međuvremenu TheWrap je otkrio da ćemo u filmu gledati i Katherine Langford (13 Reasons Why) u za sada nepoznatoj ulozi. Langford je već snimila svoje scene, no da li je njezina uloga mala ili velika, značajna ili ne, da li je njezin lik heroj ili zlikovac, te da li možda tumači mlađu verziju nekog već dobro poznatog lika, to ostaje do daljnjega tajnom.

Avengers 4 u kina stiže 03. svibnja 2019. godine.

Check Also

Prvi pogled na Appleovu seriju Time Bandits, remake kultnog filma Terryja Gilliama

Da Apple radi na remakeu Time Banditsa to već vjerojatno znate, ali možda ste propustili …

Pripremite se za kaos s novim trailerom za Beetlejuice Beetlejuice!

Warner Bros. je objavio puni trailer za film Beetlejuice Beetlejuice, originalno poznat kao Beetlejuice 2. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics