Trailer za jezivi Lovecraftovski film The Beach House

Ponekad zabava na suncu može krenuti u vrlo krivom smjeru. Koliko to točno krivo može skrenuti otkrijte u traileru za nezavisni SF horor film The Beach House. Riječ je o filmskom redateljskom debiju Jeffreyja A. Browna (Light as a Feather), koji je premijerno prikazan još prošle godine na Brooklyn Horror Film Festivalu gdje je dobio neke prilično dobre kritike. Nakon toga prava za prikazivanje je kupio Shudder, a film na tu platformu stiže već 09. srpnja.

Bježeći u obiteljsku kuću na plaži kako bi se ponovno povezali, Emily i Randall će doživjeti prekid svog zamišljenog izvansezonskog putovanja kada se pojavi stariji bračni par upoznat s Randallovim otuđenim ocem. Formiraju se neočekivane veze dok se parovi opuštaju i uživaju u izolaciji, ali sve to poprima zloslutni oblik nakon što sve neobičniji fenomen počinje zaokupljati njihovu mirnu večer. Kako učinci misteriozne zaraze postaju vidljivi, Emily se bori da shvati što se događa prije nego što bude prekasno.

Glavne uloge tumače Liana Liberato (Banana Split, Hulu’s Light as a Feather), Noah Le Gros (A Score To Settle), Jake Weber (Dawn Of The Dead, Meet Joe Black) i Maryanne Nagel. Producenti su Andrew Corkin, Tyler Davidson i Sophia Lin.

“Atmosferski trijumf novog redatelja Jeffreyja A. Browna… Vješta priča o invaziji i uništenju koja je ujedno intimna i kozmički grandiozna. Beach House je istovremeno ljubavno pismo filmovima s čudovištima iz prošlosti, ali i pomaže žanru da se razvija na nova mjesta.” – Daniel Kurland, Bloody Disgusting.

The Beach House

Check Also

37 godina nakon originalnog filma stiže Spaceballs 2

Amazon MGM Studios razvija nastavak kultne parodije Spaceballs (Svemirske lopte). Producenti projekta su Josh Gad …

Watchmen: prvi teaser trailer za animirani film od dva dijela

Sat otkucava! Warner Bros. Entertainment objavio je prvi teaser trailer za DC-jev dvodijelni animirani film …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics