Thor: Love and Thunder: novi trailer daje prvi pogled na glavnog antagonista!

Prvi trailer za Marvelov Thor: Love and Thunder (Thor: Ljubav i grom) dobili smo u travnju, a sada je stigao novi trailer koji nam je otkrio prvi pogled na glavnog antagonista. I ne samo da smo konačno dobili pogled na Gorra the God Butchera, nego smo dobili i pristojan broj kadrova s Jane kao Moćnim Thorom. Ona izgleda fantastično i samouvjereno, te jedva čekamo 08., odnosno 07. lipnja kako bi vidjeli još.

Thor se nalazi na putovanju različitom od bilo čega s čim se ikada suočio – potrazi za unutarnjim mirom. Ali njegovo umirovljenje prekida galaktički ubojica poznat kao Gorr the God Butcher, koji želi izbrisati bogove iz postojanja. Kako bi se uspješno pobrinuo za tu prijetnju Thor traži pomoć kralja Valkire, Korga i bivše djevojke Jane Foster koja – na Thorovo iznenađenje – neobjašnjivo rukuje Mjolnirom, kao Moćni Thor. Zajedno se upuštaju u mučnu kozmičku avanturu kako bi otkrili misterij iza osvete Gorra the God Butchera i zaustavili ga prije nego što bude prekasno.

U filmu ćemo uz Chrisa Hemswortha kao Thora, Natalie Portman kao Lady Thor i Christiana Balea kao Gorra gledati i Jaime Alexander kao Sif, Jeffa Goldbluma kao Grandmastera, Waititija kao Korga, Chrisa Pratta kao Petera Quilla, Karen Gillan kao Nebulu, Davea Bautistu kao Draxa, Pom Klementieff kao Mantis, Seana Gunna kao Kraglina, Vina Diesela kao Groota i Russela Crowea kao Zeusa.

Thor: Love and Thunder je 29. naslov Marvelovog kinematografskog svemira, i kao što je već uobičajeno studio je vrlo škrt na detaljima vezanim uz priču. Međutim debi Portmanice kao Moćnog Thora označava veliki pomak u tom svemiru, a s obzirom na to da je multiverzum otvorio sve mogućnosti u svijetu superheroja, postoji i šansa da ova Jane Foster potječe iz drugog svemira. Što je točno u pitanju saznat ćemo tek kad pogledamo film. Redatelj filma je Taika Waititi (Jojo Rabbit), po scenariju kojeg je napisao zajedno s Jennifer Kaytin Robinson (Someone Great).

Thor: Love and Thunder

Check Also

Novi pogled na Netflixov film The Platform 2!

Uskoro dolazi vrijeme za povratak u neugodnu stvarnost Netflixovog distopijskog filma The Platform 2 (Platforma …

Amazonova serija Fallout službeno je obnovljena za 2. sezonu!

Amazon MGM Studios obnovio je postapokaliptičnu seriju Fallout za drugu sezonu. No, i prije nego …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics