Frank Castle aka The Punisher na Netflix stiže u siječnju iduće godine

The Punisher, jedna od samo dvije preostale Marvelove serije na Netflixu se vraća na male ekrane već idući mjesec. Netflix je netom objavio kompletnu listu naslova koji stižu u siječnju, i na veliko iznenađenje u tom društvu se našla i druga sezona serije The Punisher. Na žalost nije otkriven točan datum, ali bar sada znamo da tugu otkazivanja Daredevila možemo u nekoj mjeri zatomiti s novom sezonom isto vraški dobrog The Punishera. Za one koji čitav razvoj događaja ne prate toliko pomno, ponovit ćemo da je Netflix otkazao ne samo Daredevila, nego i Lukea Cagea i Iron Fista, tako da su na nogama ostali stajati samo The Punisher i Jessica Jones. Šuška se o tome da ćemo i njih gledati samo da se dovrši ono što je započeto, a mi se bojimo da su te glasine vrlo vjerojatne. Daredevil je bio “flagship”, stoga su fanovi opravdano zabrinuti za budućnost ostatka Marvelovih serija na Netflixu, posebno od kada je Disney najavio svoj vlastiti streaming servis.

Uz titularnog lika kojeg tumači Jon Bernthal u drugoj sezoni se od već viđenih glavnih likova vraćaju i Ben Barnes (Billy Russo), Amber Rose Revah (Dinah Madani) i Jason R. Moore (Curtis Hoyle). Glumačkoj postavi se pridružuje i pristojna količnina novih lica: Josh Stewart kao John Pilgrim, Floriana Lima kao Krista Dumont, Giorgia Whigham kao Amy Bendix, Corbin Bernsen i Annette O’Toole kao Anderson i Eliza Schultz.

Izvršni producenti serije su Steve Lightfoot, Jeph Loeb (Daredevil, Luke Cage) i Jim Chory (Daredevil, Luke Cage).

The Punisher

Check Also

Avenue 5: trailer za dugoočekivanu 2. sezonu HBO-ove humoristične SF serije

HBO je nedavno objavio trailer i poster za drugu sezonu humoristične SF serije Avenue 5 …

Deadpool 3: sve što je poznato o filmu u kojem nas očekuje povratak Wolverinea!

Ryan Reynolds, zvijezda otkačene superherojske franšize, šokirao je objavom da će se u Deadpoolu 3 …

Jedan komentar

  1. “Superhero movies in the 90’s were merely light on plot. Superhero movies these days are entirely plotless. The advent of franchise filmmaking and “world building” has turned every movie into a set-up for the next movie, which itself is a set-up for the next one, on and on into the infinite abyss. Nothing can ever really happen. There can be no substantial progress, no final resolution, no real triumph or defeat. You may as well pay 18 dollars to watch Iron Man play solitaire for two hours. It’s the same thing in the end.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics