The Mandalorian: Timothy Olyphant se pridružio postavi 2. sezone

Čini se da je Timothy Olyphant (Deadwood, Justified, Santa Clarita Diet) još jedno poznato lice u nizu koje se pridružuje sve većoj i zanimljivijoj glumačkoj postavi druge sezone iznimno popularne Star Wars serije The Mandalorian. Iako The Hollywood Reporter navodi da tu vijest potvrđuje nekoliko izvora, za sada se oko toga nisu službeno izjasnili niti Lucasfilm niti Disney. Također na žalost za sada nije poznato ni koga bi glumac trebao tumačiti, odnosno da li bi to trebao biti neki potpuno novi lik ili će preuzeti “plašt” nekog dobro nam znanog, možda čak kultnog lika. Ako je vjerovati tim istim izvorima na koje se THR poziva, uloga je vrlo tajnovita, pa bi to doista moglo biti neko vrlo zanimljivo iznenađenje. U svakom slučaju čini nam se jako dobar odabir za taj svijet, jer Mandalorian je zapravo SF vestern, a Olyphanta smo navikli gledati kao ovakvog ili onakvog “gunslingera”.

Nije kao da su i ostala nova velika imena druge sezone do sada dobila službenu potvrdu, ali ako ništa drugo Lucasfilm i Disney nisu niti osporili te vijesti pa je vjerojatnije da sve to stoji. Tako nas po svemu sudeći očekuju i Temuera Morrison (Aquaman) kao Boba Fett, Katee Sackhoff kao Bo-Katan Kryze, a u pregovorima za ulogu Ahsoke Tano je Rosario Dawson (Zombieland: Double Tap). Tu je i Michael Biehn (The Terminator) za kojeg se nagađa da će glumiti lovca na glave s poveznicom s titularnim likom.

Druga sezona serije The Mandalorian na Disney+ stiže uredno u listopadu (bez kašnjenja, što je službeno potvrdio Bob Chapek, šef Disneyja), a među režiserima su Robert Rodriguez (Alita: Battle Angel) i Peyton Reed (Ant-Man), koji su se pridružili redatljima koji su radili na prvoj sezoni, a to su Rick Famuyiwa (Dope), Dave Filoni, Carl Weathers i Jon Favreau (The Lion King). Favreau je također izvršni producent i showrunner serije. Ostali izvršni producenti su Dave Filoni, Kathleen Kennedy i Colin Wilson.

Treća sezona serije je već u produkciji, o čemu smo pisali prošli mjesec. Variety je tada ekskluzivno objavio da Jon Favreau već neko vrijeme aktivno radi na scenariju za treću sezonu, te da umjetnički odjel koji predvodi potpredsjednik Lucasfilma i izvršni kreativni direktor Doug Chiang zadnjih nekoliko tjedana radi na novim konceptima.

Check Also

Prvi pogled na Tron: Ares!

Disney je otkrio prvi pogled na Tron: Ares, koji predstavlja nastavak filma Tron: Legacy. Nemojte …

Prvi pogled na reboot filma The Crow!

Konačno smo dobili prvi pogled na reboot filma The Crow (Vrana), u vidu netom objavljenih …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics