The Mandalorian: 2. sezona donosi lik Boba Fetta!

The Mandalorian će u drugoj sezoni uvesti jednog vrlo poznatog lovca na glave u Star Wars galaksiji. Prema izvorima The Hollywood Reportera Temuera Morrison, glumac koji je utjelovio Jango Fetta u filmu Star Wars: Attack of the Clones, tumačit će ni manje ni više nego Boba Fetta.

Boba Fett je slavni lovac na glave koji se prvi puta pojavio 1980. godine u filmu Star Wars: The Empire Strikes Back i koji je kako se nagađalo izgubio svoj život padom u Sarlaccovu jamu, u filmu Return of the Jedi, iz 1983. godine. No nemojte se previše veseliti liku Boba Fetta u seriji jer se ne očekuje da će njegova uloga biti vrlo značajna. No da će se pojaviti to je bilo očekivano, s obzirom da su fanovi već naveliko nagađali da je upravo on misteriozni lik koji se približava beživotnom tijelu Fennec Shand (Ming Na Wen) u prvoj sezoni The Mandalorian, u epizodi The Gunslinger.

Druga sezona serije The Mandalorian na Disney+ stiže u listopadu, a među režiserima su Robert Rodriguez (Alita: Battle Angel) i Peyton Reed (Ant-Man), koji su se pridružili redatljima koji su radili na prvoj sezoni, a to su Rick Famuyiwa (Dope), Dave Filoni, Carl Weathers i Jon Favreau (The Lion King). Favreau je također izvršni producent i showrunner serije. Ostali izvršni producenti su Dave Filoni, Kathleen Kennedy i Colin Wilson.

U drugoj sezoni ćemo od novih lica gledati i Michaela Biehna, kojem će ovo biti ulaz u treću veliku SF franšizu, nakon filmova The Terminator i Aliens. Također tu je Rosario Dawson (Zombieland: Double Tap) koja bi trebala tumačiti lik Ahsoke Tano.

Nije na odmet spomenuti da je i treća sezona serije The Mandalorian već u produkciji, o čemu smo pisali prošli mjesec. Variety je tada ekskluzivno objavio da Jon Favreau već neko vrijeme aktivno radi na scenariju za treću sezonu, te da umjetnički odjel koji predvodi potpredsjednik Lucasfilma i izvršni kreativni direktor Doug Chiang zadnjih nekoliko tjedana radi na novim konceptima.

Check Also

Prvi pogled na akcijski SF film Borderlands!

Lionsgate je konačno otkrio prvi pogled na njihov akcijski SF film Borderlands, adaptaciju popularnog serijala …

Uskoro stiže norveški film Kraken!

Norveški film Kraken trenutno se nalazi u fazi predprodukcije, s planiranim budžetom od 5,3 milijuna …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics