The Future: HBO Max razvija novu SF seriju koju producira Matt Reeves!

HBO Max je odlučio staviti u razvijanje SF seriju The Future. Serija je bazirana na romanu The Future Is Yours autora Dana Freya. Za pisanje scenarija je zadužen upravo Dan Frey, a redatelj je Annesh Chaganty (Searching, Run). Izvršni producenti su Frey, Chaganty, Matt Reeves, Adam Kassan, Daniel Pipski, Natalie Qasabian i Sev Ohanian.

Radnja u fokusu ima dva najbolja prijatelja koji su izmislili najrevolucionarniji tehnološki uređaj u modernoj ljudskoj povijesti. Riječ je o znanstvenofantastičnoj seriji smještenoj u današnju Silicijsku dolinu, koja se hvata ukoštac s gorućim pitanjima o našem odnosu s tehnologijom, ispričana kroz inovativan multimedijski stil koji nikada prije nije viđen na televiziji.

Dva najbolja prijatelja, Ben Boyce i Adhi Chaudry kreiraju računalo koje može predvidjeti budućnost. Ali ono što ne mogu predvidjeti jest kako će to uništiti njihovo prijateljstvo, ali i društvo u cjelini. Ispričan putem e-mailova, tekstova, transkripata i postova na blogu, ovaj tehnološki triler bavi se ‘cijenom’ inovacija i pita dokle biste bili spremni ići da zaštitite one koje volite – čak i od njih samih.

The Future je drugi projekt kuće 6th & Idaho za HBO Max pod njihovim ugovorom za Warner Bros. TV. HBO Max je već najavio originalnu DC dramu smještenu u Gotham City, odnosno prikvel seriju za nadolazeći Reevesov film The Batman. Kuća 6th & Idaho je nedavno producirala SF seriju Away za Netflix, kao i Tales from the Loop za Amazon Prime.

Prvi roman Dana Freyja je bio The Retreat, koji je objavljen u siječnju 2020. godine. The Future Is Yours je njegov drugi roman, i on će tek biti objavljen 09. veljače pod imprintom kuće Penguin Random House.

The Future

Check Also

Jupiter’s Legacy: prvi teaser za Netflixovu superherojsku adaptaciju stripa

Ne znamo koliko nam baš treba još jedna superherojska serija, ali to je ono što …

The Irregulars: prvi teaser za Netflixovu nadnaravnu seriju, spin-off Sherlocka Holmesa

Netflix je upravo objavio prvi teaser za seriju The Irregulars, smještenu u svijet Sherlocka Holmesa …

Web Statistics