The Feed: prvi trailer za Amazonovu distopijsku seriju

Amazon Prime Video je nedavno objavio prvi trailer za The Feed, iliti još jednu seriju koja nudi pogled na bližu visokotehnološku budućnost koja ne izgleda obećavajuće. Ovaj puta riječ je o istoimenoj adaptaciji romana autora Nicka Clarka Windoa. Prva sezona se sastoji od 10 epizoda koje na Amazon Prime stižu već 22. studenog. Ironija je zapravo šlag na torti, serija upozorava na opasnosti na prvi pogled korisnih visokotehnoloških uređaja, a serija će se upravo gledati na jednom od takvih uređaja i na jednoj od takvih platformi.

U bliskoj budućnosti, visokotehnološki implantant povezuje naše umove na “The Feed”. Svaka interakcija, emocija i sjećanje može biti podijeljeno u roku odmah. Tom (Guy Burnet) i Kate (Nina Toussaint-White) su mladi par koji nastoje odoljeti ovisnosti o tako nečemu. Tomov otac, Lawrence (David Thewlis) je izumio “The Feed”, a njegova majka Meredith (Michelle Fairley) je šefica tvrtke koja njime upravlja. Kada se korisnicima počnu događati vrlo neobične i nasilne stvari Tom mora poduzeti sve u njegovoj moći kako bi zaštitio svoju ženu i kćer od tatine uvrnute tvorevine…

Ostale glavne uloge tumače Jeremy Neumark Jones (One of Us), Clare-Hope Ashitey (Children of Men), Osy Ikhile (Black Mirror), Shaquille Ali-Yebuah (Save Me), Chris Reilly (Everest) i Jing Lusi (Crazy Rich Asians). Tvorac i showrunner serije je Channing Powell. Scenaristi serije su Michael Clarkson, Rachel De-Lahay, Tom Moran i Channing Powell. Režiseri su Carl Tibbetts, Tinge Krishnan, Misha Manson-Smith, Jill Robertson i Colin Teague.

The Feed

The Feed

The Feed

The Feed

Check Also

Dead Ringers: prvi isječak iz Amazonovog reboota kultnog Cronenbergovog filma

Nakon prvih fotografija i vrlo kratkog teasera Amazon je objavio prvi isječak i novi poster …

Istina će isplivati na površinu u prvom traileru za distopijsku seriju Silo!

Apple je konačno otkrio prvi službeni teaser i poster za distopijsku seriju Silo iliti Silos, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics