The Feed: prvi trailer za Amazonovu distopijsku seriju

Amazon Prime Video je nedavno objavio prvi trailer za The Feed, iliti još jednu seriju koja nudi pogled na bližu visokotehnološku budućnost koja ne izgleda obećavajuće. Ovaj puta riječ je o istoimenoj adaptaciji romana autora Nicka Clarka Windoa. Prva sezona se sastoji od 10 epizoda koje na Amazon Prime stižu već 22. studenog. Ironija je zapravo šlag na torti, serija upozorava na opasnosti na prvi pogled korisnih visokotehnoloških uređaja, a serija će se upravo gledati na jednom od takvih uređaja i na jednoj od takvih platformi.

U bliskoj budućnosti, visokotehnološki implantant povezuje naše umove na “The Feed”. Svaka interakcija, emocija i sjećanje može biti podijeljeno u roku odmah. Tom (Guy Burnet) i Kate (Nina Toussaint-White) su mladi par koji nastoje odoljeti ovisnosti o tako nečemu. Tomov otac, Lawrence (David Thewlis) je izumio “The Feed”, a njegova majka Meredith (Michelle Fairley) je šefica tvrtke koja njime upravlja. Kada se korisnicima počnu događati vrlo neobične i nasilne stvari Tom mora poduzeti sve u njegovoj moći kako bi zaštitio svoju ženu i kćer od tatine uvrnute tvorevine…

Ostale glavne uloge tumače Jeremy Neumark Jones (One of Us), Clare-Hope Ashitey (Children of Men), Osy Ikhile (Black Mirror), Shaquille Ali-Yebuah (Save Me), Chris Reilly (Everest) i Jing Lusi (Crazy Rich Asians). Tvorac i showrunner serije je Channing Powell. Scenaristi serije su Michael Clarkson, Rachel De-Lahay, Tom Moran i Channing Powell. Režiseri su Carl Tibbetts, Tinge Krishnan, Misha Manson-Smith, Jill Robertson i Colin Teague.

The Feed

The Feed

The Feed

The Feed

Check Also

Prvi pogled na Appleovu seriju Time Bandits, remake kultnog filma Terryja Gilliama

Da Apple radi na remakeu Time Banditsa to već vjerojatno znate, ali možda ste propustili …

The Witcher: prvi službeni pogled na Liama Hemswortha kao Witchera

Netflix je u travnju potvrdio da će njihova fantasy serija The Witcher završiti s petom …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics