The Cipher: otkrijte BBC-jev SF triler!

The Cipher nije serija, nego podcast, ali ako vam je dovoljno slušati, a ne nužno i gledati pokretne sličice ovo je nešto što bi vas svakako moglo zaintrigirati. Narudžbu podcasta je napravio Jason Phipps za BBC Sounds. Riječ je o produkciji vrlo cijenjene kuće Goldhawk Productions. Izvršni producent i redatelj je John Scott Dryden, a tvorac i scenarist je Brett Neichin. Nedavno je izašlo svih 10 epizoda pa ih možete odmah sve poslušati bez nestrpljivog čekanja na novu epizodu.

Glasove su glavnim likovima posudili Anya Chalotra, koja je poznata po svojoj ulozi Yennefer u Netflixovoj seriji The Witcher i Chance Perdomo, koji je najpoznatiji po ulozi Ambrosea Spellmana u Netflixovoj seriji Chilling Adventures Of Sabrina.

Na internetu se pojavljuje kriptična zagonetka, koja zbunjuje i najsjajnije umove na svijetu. Kad 16-godišnja Sabrina (Anya Chalotra) odgonetne/razbije šifru, ona se nađe u središtu međunarodne potrage za serijskim ubojicom… ubojicom koji možda nije s ovog svijeta. Pridružuje joj se Benny, tinejdžer iz New Yorka (Chance Perdomo) – jedina druga osoba koja je riješila zagonetku Parallax. Sabrina tako kreće na putovanje koje preokreće čitav njezin svijet, stavljajući pod upitnik sve i svakoga koga je ikad poznavala.

“Bilo je stvarno sjajno surađivati ​​s Anyjom na podcastu The Cipher za BBC Sounds. Jedva čekam da ga svi poslušaju – ako ste fan sličnih stvari poput Stranger Things ili The OA, svidjet će vam se ova priča – definitivno nije za propustiti!” – izjavio je Perdomo.

Ostalim likovima su glasove posudili Samuel Adewunmi (The Last Tree), Hera Hilmar (Mortal Engines), Leanne Best (The Woman In Black 2), Molly Harris (Doctor Who), Enzo Cilenti (Game Of Thrones) i Olivia Popica (Fantastic Beasts: The Crimes Of Grindelwald).

Check Also

The Lord of the Rings: Amazonova prikvel serija je dobila službeni naslov!

Amazon Studios je konačno otkrio puni naslov nadolazeće prikvel serije The Lord of the Rings …

Moon Knight: prvi trailer nam želi dobrodošlicu u kaos!

Disney je konačno objavio puni trailer za seriju Moon Knight, pružajući konkretniji pogled na Marca …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics