The Ark: trailer za 2. sezonu SYFY-eve serije!

Fanove SYFY-eve serije The Ark razveselit će netom objavljeni puni trailer za drugu sezonu. Mi nismo bili oduševljeni onim što smo dobili u prvoj sezoni, ali ćemo baciti pogled na prve dvije epizode nove sezone da provjerimo da li je napravljen neki pomak u kvaliteti. Prema podacima koje je plasirao SYFY, prvu sezonu serije pogledalo je 6,5 milijuna gledatelja na svim platformama gdje je ista bila dostupna. Prva sezona premijeru je imala u veljači 2023. godine, a obnova za drugu sezonu stigla je uoči finala prve sezone.

S radnjom smještenom 100 godina u budućnosti, The Ark priča priču o preživljavanju ljudske rase s tisućama ljudi na generacijskom brodu Ark One, koji je na misiji kolonizacije novog planeta. No, misiju je ozbiljno unazadio katastrofalan incident koji je smanjio njihove šanse za preživljavanje. Nova sezona pratit će hrabru posadu koja stiže do svog odredišta samo da bi otkrila da je nenastanjivo. Sada moraju preživjeti dovoljno dugo da pronađu novi dom za sebe i sve brodove koji slijede.

Trailer počinje pun nade, s poručnicom Sharon Garnet i njezinim drugovima koji pucaju niz hitaca povodom onoga što se čini kao svjetlija budućnost. Ali, stvari ne idu glatko jer brod mijenja kurs i posada se susreće s novim nizom smrtonosnih prijetnji — od signala za pomoć koje šalju drugi brodovi, do onoga što se čini kao svjesni elektricitet.

Tvorci serije, showrunneri i izvršni producenti su Dean Devlin (Independence Day) i Jonathan Glassne (Stargate SG-1). Ostale izvršne producente čine Marc Roskin i Rachel Olschan-Wilson.

Svoje uloge iz prve sezone repriziraju Christie Burke, Richard Fleeshman, Reece Ritchie, Stacey Read i Ryan Adams.

Druga sezona serije The Ark premijerno stiže 17. srpnja.

Check Also

Prvi trailer za seriju Time Bandits, remake kultnog filma Terryja Gilliama

Apple TV Plus konačno je objavio prvi trailer i poster za seriju Time Bandits, remake …

Prvi teaser za Marvelovu seriju Agatha All Along!

Marvel je objavio prvi teaser trailer i poster za seriju Agatha All Along, spin-off serijala …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics