Terra Nova

Od ‘obećavajuće’ do ‘još jedno holivudsko sranje’, raspon je u percepciji nove sf serije iza koje stoji američki Fox
Prilično nemaštovitog naziva Terra Nova, serija prati obitelj iz XXII. stoljeća koja kroz otkrivenu rupu u vremenu odlazi iz vremena u kojem Zemlja umire u period Krede. Zrak  je u to vrijem čist, voća i povrća ima koliko hoćeš (oko toga bi se dalo raspravljati), jedino što teranovljane spriječava da uživaju u novotkrivenom raju su, pogađate, ogromni mesožderi koje smo od milja nazvali dinosauri.
Fox smatra da ima epski proizvod jer u kreaciji je, među ostalima sudjelovao i  Brannon Braga koji je pekao zanat na Star Treku Next Generations i Voyageru i nerjetko opruživan da je glavni krivac što su potonje frynšize u konačnici izgubile publiku i ugasile se. Mišljenja sam da je to preoštro, ali hej, nećemo ulaziti u ring s fanovima ST-a.
Serija je raskošno producirana, na špici se pojavljuje i Spielbergovo ime, iako ni to nije više ono što je nekad bilo, ako me razumijete. Ipak, SF je, a kako u kinima nemamo baš neke favorite, a znamo da je tv za ozbiljniju publiku, dati ćemo Terra Novoj priliku.

Check Also

Službeno je, potvrđen je drugi filmski nastavak Dine!

Nako što je nova Dina u relativno kratko vremena uprihodovala na svjetskim blagajnama preko 220 …

Dr. Brain: intrigantan trailer za Appleovu korejsku SF seriju

Apple je danas otkrio službeni trailer za korejsku SF seriju Dr. Brain koja na male …

Jedan komentar

  1. Baš me zanima 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics