Terminator: Dark Fate je dobio opaki novi trailer!

Paramount je objavio novi trailer za Terminator: Dark Fate (Terminator: Mračna sudbina), u kojem se Linda Hamilton vraća kao opaka akcijska heroina Sarah Connor. Prvi puta nakon T2 iz 1991. godine, Hamilton se vraća svojoj kultnoj ulozi Sarah Connor u šestom nastavku franšize koji ignorira sve događaje filmova u kojima Linda nije bila prisutna.

Arnold Schwarzenegger se također vraća kao T-800, dok ćemo u ostalim glavnim ulogama gledati Nataliju Reyes (Cumbia Ninja) kao novu heroinu Dani Ramos, Gabriela Lunu (Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D.) kao novog 2 u 1 Terminatora, Mackenzie Davis (Halt and Catch Fire) kao Grace – misterioznu ubojicu iz budućnosti (za koju sada pretpostavljamo da nije Terminator nego kako se čini upgrejdani čovjek) čiji je zadatak zaštiti Dani i Diega Bonetu (Rock of Ages) koji tumači brata od Dani. Serijal se tako vraća svojim korijenima, ali uz suvremenu senzibilnost baziranu na kolektivnoj anksioznosti oko umjetne inteligencije.

Redatelj filma je Tim Miller (Deadpool), a producenti su vizionar i autor franšize James Cameron i David Ellison.

“Ja doista mislim kako će ovo biti najbolja verzija filma nakon drugoga. Ovo će biti puno jasnije kada pogledate film, ali prva dva filma se bave vremenom kao petljom, što se dešava je ista stvar koja se dogodila prije i svi se bore kako bi se pobrinuli da se sve tako i odigra. Jim je imao tu sreću da je to pravilo prekršio samo jednom, na kraju T2 kada Sarah uništi Cyberdyne, jer to je prva stvar koja se dogodila, koja se već nije dogodila, a to će promjeniti budućnost – ali nitko nije znao kako.” – Tim Miller.

Terminator: Dark Fate u domaća kina stiže 31. listopada.

Terminator: Dark Fate

Terminator: Dark Fate

Terminator: Dark Fate

Terminator: Dark Fate

Check Also

Watchmen: prvi teaser trailer za animirani film od dva dijela

Sat otkucava! Warner Bros. Entertainment objavio je prvi teaser trailer za DC-jev dvodijelni animirani film …

MGM Plus naručio je tv adaptaciju Kingovog romana The Institute

MGM Plus naručio je seriju The Institute (Institut), adaptaciju romana Stephena Kinga. Iako se o …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics