Sweet Tooth: trailer za 2. sezonu Netflixove distopijske serije

Netflix je objavio novi teaser trailer za drugu sezonu serije Sweet Tooth, adaptaciju DC-jevog strip serijala kojeg je napisao i nacrtao Jeff Lemire. Novi, pomalo jezivi trailer za nadolazeću sezonu otkriva nastavak priče o Gusu, mladom dječaku, hibridu čovjeka i jelena dok on i njegov prijatelj Jepperd putuju postapokaliptičnim svijetom nakon događaja poznatog kao Sick, koji je izbrisao većinu čovječanstva. Na kraju prve sezone Gusa je zarobila paravojna skupina Posljednjih ljudi/Last Men, koji ubijaju hibridnu djecu kako bi pronašli lijek i spasili čovječanstvo.

Jim Mickle je i dalje redatelj, scenarist i showrunner serije. Mickle je također i izvršni producent zajedno s Robertom Downeyjem Jr.-om, Susan Downey, Amandom Burrell i Lindom Moran.

Dok novi smrtonosni val Sicka prijeti, Gus i skupina njegovih kolega hibrida zarobljeni su od strane generala Abbota i Posljednjih ljudi/Last Men. Želeći učvrstiti vlast pronalaskom lijeka, Abbot koristi djecu kao hranu za pokuse zarobljenog dr. Aditya Singha, kojem se žuri kako bi spasio svoju zaraženu ženu Rani. Da bi zaštitio svoje prijatelje, Gus pristaje pomoći dr. Singhu, započinjući mračno putovanje u njegovo podrijetlo i ulogu njegove majke Birdie u događajima koji su doveli do Velikog raspada/The Great Crumble. Izvan rezervata, Tommy Jepperd i Aimee Eden udružuju se kako bi oslobodili hibride, partnerstvo koje će biti testirano kada Jepperdove tajne izađu na vidjelo. Dok otkrića iz prošlosti prijete mogućnosti iskupljenja u sadašnjosti, Gus i njegova obitelj nađu se u sukobu s Abbotom i zlim silama koje ih žele izbrisati jednom zauvijek.

Glavne uloge tumače Christian Convery kao Gus, Nonso Anozie kao Jepperd, Adeel Akhtar kao dr. Singh, Stefania LaVie Owen kao Bear, Dania Ramirez kao Aimee Eden, Aliza Vellani kao Rani Singh, Naledi Murray kao Wendy, Neil Sandilands kao general Abbot, Marlon Williams kao Johnny Abbot, Christopher Sean Cooper Jr. kao Teddy Turtle i Yonas Kibreab kao Finn Fox.

Druga sezona serije Sweet Tooth na Netflix stiže već 27. travnja sa svih osam epizoda. Prva sezona je prošla iznimno dobro, kako kod kritike tako i kod gledatelja. Na stranici Rotten Tomatoes ima ocjenu 97% od kritičara i 87% od gledatelja.

Check Also

37 godina nakon originalnog filma stiže Spaceballs 2

Amazon MGM Studios razvija nastavak kultne parodije Spaceballs (Svemirske lopte). Producenti projekta su Josh Gad …

The Ark: trailer za 2. sezonu SYFY-eve serije!

Fanove SYFY-eve serije The Ark razveselit će netom objavljeni puni trailer za drugu sezonu. Mi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics