Stigao je trailer za drugu sezonu Netflixove sf serije “Sense8″

 

Nakon božićnog specijala, Sense8 se konačno vraća na Netflix s kompletnom drugom sezonom u petak, 05. svibnja. Kao najava stigao nam je službeni trailer i poster za nadolazećih deset epizoda.

Radnja serije se odvija oko osmero neznanaca iz različitih kultura i različitih dijelova svijeta koji bivaju “probuđeni” i koji su nakon svog buđenja mentalno i emocionalno povezani. Riječ je o ljudima koji predstavljaju svojevrsni evolucijski skok. U njihovu priču upletene su tajne organizacije, zlikovci i jedan veliki misterij.

Druga sezona prati likove Capheusa (Toby Onwumere), Kale (Tina Desai), Lita (Miguel Angel Silvestre), Nomi (Jamie Clayton), Riley (Tuppence Middleton), Sun (Doona Bae), Willa (Brian J. Smith) i Wolfganga (Max Riemelt) koji još uvijek biježe od Whispersa (Terrence Mann) i BPO-a. Osmero sensateova će saznati više o zloglasnom BPO-u, tajnoj organizaciji koja traži njihov cluster te ljude poput njih, te će nastaviti surađivati zajedno da bi se zaštitili od organizacije koja očito ne preže pred ničime da bi ih ulovila i ubila.

11042017_sense8_S2_poster

Check Also

Castlevania: prvi pogled na treću sezonu serije!

Netflix je ranije ovog mjeseca otkrio kako treća sezona animirane serije Castlevania stiže 05. ožujka, …

Stranger Things 4: teaser otkriva povratak Jima Hoppera!

Nije kao da smo iznenađeni, ali je lijepo vidjeti da je ono što smo očekivali …

Web Statistics