Stigao je trailer za drugu sezonu fantastične francuske serije “The Returned”

 

Ne zaslužuju svi drugu šansu.

SundanceTV je objavio trailer za vrlo iščekivanu drugu sezonu francuske žanrovske serije “The Returned” (Les revenants). Serija se na male ekrane vraća u više nego prigodno vrijeme, točno na Noć vještica. Za one neupućene, riječ je o sporijoj, ali vrlo atmosferičnoj nadnaravnoj seriji s poprilično ‘WTF’ trenutaka. Priča se odvija oko stanovnika provincijskog francuskog gradića koji se moraju nositi s jednim vrlo neobičnim fenomenom, povratkom svojih najbližih iz mrtvih. No ovdje se ne radi o klasičnim modernim zombijima, dapače čini se da nisu ništa drugačiji osim što nemaju sjećanje na to da su umrli niti kako.

Mi smo više nego zadovoljni s prvom sezonom, koja je više u duhu Twin Peaksa nego Živih mrtvaca, iako to možda nisu najbolje usporedbe jer serija je prilično specifična i svakako je preporučujemo za gledanje ukoliko je niste do sada otkrili i bez nas. Također nemojte je pobrkati s američkom verzijom koja je nastojala kopirati recept koji (očekivano) nije uspio te je serija otkazana nakon prve sezone.

Tvorac i redatelj najvećeg broja epizoda je Fabrice Gobert, a glavne uloge u seriji tumače Anne Consigny, Frédéric Pierrot, Céline Sallette, Jenna Thiam, Yara Pilartz, Pierre Perrier, Clotilde Hesme, Swann Nambotin i Guillaume Gouix.

03102015_the_returned_S2_poster

Check Also

Castlevania je obnovljena za 4. sezonu!

Tek što smo objavili recenziju za treću sezonu Netflixove serije Castlevania, stigla je službena informacija …

Into The Night: sletio je prvi teaser za Netflixovu SF seriju

Netflix je objavio prvi teaser trailer za belgijsku žanrovsku seriju Into The Night. Tvorac, scenarist …

Web Statistics