Stigao je prvi trailer za fantasy seriju “Emerald City”, križanac Čarobnjaka iz Oza i Igre prijestolja

 

24112016_emerald_city_post_1

Objavljen je prvi trailer za seriju “Emerald City” koja je inspirirana Čarobnjakom iz Oza, ali je očito neke stvari posudila i iz Igre prijestolja.

Nova NBC-jeva serija Tarsema Singha donosi klasičnu avanturu L. Franka Bauma, ali ovoga puta riječ je o mračnijoj verziji fantasy drame za odrasle. Mlada policajka imena Dorothy Gale slučajno se nađe u nekom drugom svijetu gdje se mora suočiti sa vješticama, ratnicima i nebeskim portalima.

U tren oka tornado je prenio dvadestogodišnju Dorothy Gale i njenog policijskog psa K9 u svijet bitno drugačijeg od našeg – mističnu zemlju suparničkih oblasti, ubojitih ratnika, mračne magije i krvave bitke za prevlast. Uz Vincenta D’Onofrija (Daredevil, Jurassic World) u ulozi prepredenog čarobnjaka te pod redateljskom palicom vizionara Tarsema Singha, ovo je Oz u potpuno novom svjetlu – mjesto gdje se poznati likovi pojavljuju na nove, neočekivane načine, i gdje nevina mlada djevojka drži sudbinu kraljevstva u svojim rukama. Kako Dorothy navigira tim opasnim svijetom i otkriva svoju istinsku sudbinu vidjet ćemo da nema mjesta poput Oza.

Glavne uloge tumače Adria Arjona, već spomenuti Vincent D’Onofrio, Oliver Jackson-Cohen, Gerran Howell, Isabel Lucas, Stefanie Martini, Ana Ularu, Mido Hamada, Jordan Loughran i Joely Richardson.

Serija je već 2014. trebala krenuti s produkcijom no prije nego je stigla do malih ekrana cijela je stvar otkazana. Par mjeseci kasnije ipak su je oživjeli, uz Singha u redateljskoj fotelji za svih deset epizoda prve sezone. Izvršni producenti su David Schulner, Shaun Cassidy, Josh Friedman i Matthew Arnold.

Emerald City započinje s prikazivanjem 06. siječnja 2017. godine.

24112016_emerald_city_poster

Check Also

Wednesday ruši rekorde gledanosti, ali koliko je serija zapravo dobra?

Burtonova nadnaravna serija Wednesday, o titularnoj kćeri obitelji Addams s Jennom Ortegom u glavnoj ulozi, …

Novi pogled na Spider-Man: Across the Spider-Verse

Kad je Spider-Man: Into The Spider-Verse iliti Spider-Man: Novi svijet stigao u kina 2018. godine, …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics