Stigao je prvi punokrvni trailer za Spielbergov “Jurassic World”

 

Steven Spielberg se vratio kao glavni producent s dugo očekivanim nastavkom “Jurassic Park” serijala, koji nosi naslov “Jurassic World“. Režiju ove epske, akcijske avanture potpisuje Colin Trevorrow. Scenarij je napisao Derek Connolly zajedno s redateljem filma, dok Frank Marshall i Patrick Crowley čine ostatak producentske klike.
Teaser trailer za film smo objavili neki dan, i iako je punokrvni trailer najavljen za ovaj četvrtak ekipa iz Unversala nas je očito htjela iznenaditi pa u njemu možemo uživati već danas. Kao što smo već napisali radnja filma odvija se 22 godine nakon Jurskoga parka i smještena je u potpuno funkcionalni park na otoku Isla Nublar. Ekipa koji vodi park očito misli da je ideja genetički modificiranog dinosaura dobra, pa ne čudi kada se radi tog blistavog pothvata počnu dešavati jako loše stvari…
Glavne uloge u filmu tumače Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, Nick Robinson, Ty Simpkins, Vincent D’Onofrio, Irrfan Khan, Jake Johnson, Omar Sy i Judy Greer. Film na velika platna stiže 12. lipnja 2015.

25112014_jurassic_world_1

25112014_jurassic_world_2

25112014_jurassic_world_3

25112014_jurassic_world_4

Check Also

Moonfall: Halle Berry i Josh Gad idu u svemir!

Roland Emmerich, čovjek koji stoji iza Dana neovisnosti i njegovog nastavka, probat će fanovima SF-a …

Serija What We Do in the Shadows je obnovljena za 3. sezonu!

Ako je suditi po dosadašnjim kritikama druga sezona FX-ove humoristične serije What We Do in …

Web Statistics