Stigao je novi teaser za She-Hulk: Attorney at Law!

Još od San Diego Comic-Cona, marketing za seriju She-Hulk: Attorney at Law prebačen je u višu brzinu. S obzirom da se premijera serije rapidno približava ne čudi da je tako, i da smo netom dobili i novi teaser. Iako je riječ o teaseru od svega 30 sekundi svakako se u njemu ima što za vidjeti, a nama je posebno za oko opet zapela scena s Daredevilom. Ovaj puta smo dobili dobar pogled na gornji dio kostima i maske koja je vrlo slična dizajnu iz njegove Netflixove serije. Jedina prava razlika je što sada ima klasičnu (Daredevil Yellow – Jeph Loeb i Tim Sale) žutocrvenu shemu boja.

Nadolazeća serija imati će značajan fokus na stres i probleme koji dolaze s pokušajima usklađivanja karijere i normalnog života uz bivanje superherojem. Kroz razne teasere, uključujući i ovaj, jasno je kako se Walters bori s tim. To je nešto što je bilo karakteristično i za seriju Daredevil. No iako su serije u tom segmentu slične, i unatoč pojavi Daredevila u obje, vrlo su jasne i razlike u ostalim segmentima. U svakom slučaju čini se da će serija She-Hulk: Attorney at Law pokrivati mnogo novih područja. Bilo da se radi o humoru podignutom na višu razinu, miksanju različitih žanrova koji su nosioci priče ili priči koja želi postaviti temelje za mnoge buduće projekte u svemiru, She-Hulk stiže u velikom stilu.

Seriju predvodi dobitnica Emmyja i Zlatnog globusa Tatiana Maslany (Orphan Black) kao Jennifer Walters. Ostala poznata imena koja smo već viđali ranije s njihovim MCU ulogama su zvijezda Osvetnika Mark Ruffalo kao Bruce Banner/The Hulk, Benedict Wong kao Wong (Doctor Strange), Tim Roth (The Incredible Hulk) kao Abomination i Charlie Cox kao Daredevil. Uz njih ćemo također gledati Jameelu Jamil, Ginger Gonzagu, Renée Elise Goldsberry, Josha Segarru i Megan Thee Stallion.

Redateljice i izvršne producentice su Kat Coiro (Dead to Me, Marry Me) i Anu Valia (Lucia, Before and After), dok je scenaristica i izvršna producentica Jessica Gao, koja je ujedno i tvorac serije. Ostali izvršni producenti su Kevin Feige, Louis D’Esposito, Victoria Alonso i Brad Winderbaum.

She-Hulk: Attorney at Law na Disney Plus platformu premijerno stiže 18. kolovoza.

She-Hulk: Attorney at Law

Check Also

Mrs. Davis: časna sestra bori se protiv umjetne inteligencije u novoj SF seriji Damona Linedlofa

Peacock je objavio puni službeni trailer za SF seriju Mrs. Davis. Serija istražuje svijet u …

Dead Ringers: prvi isječak iz Amazonovog reboota kultnog Cronenbergovog filma

Nakon prvih fotografija i vrlo kratkog teasera Amazon je objavio prvi isječak i novi poster …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics