Star Trek: Picard, galerija fotografija i nove zanimljivosti!

Priča tek počinje! Za desetak dana na male ekrane stiže serija Star Trek: Picard, koja je sada i službeno obnovljena za drugu sezonu, što je obznanila Julie McNamara, izvršna predsjednica orginalnog sadržaja za CBS All Access. Također je objavljeno kako će se drugoj sezoni pridružiti Terry Matalas kao izvršni producent. Također se očekuje kako će Matalas u nekom trenutku preuzeti i ulogu showrunnera, radi popunjavanja praznine koja će uslijediti kada Michael Chabon ove godine napusti projekt. Izvori za THR tvrde kako je serija dobila i neformalno rano zeleno svijetlo za rad na trećoj sezoni, ali CBS All Access i CBS TV Studios su za sada to odbili komentirati. Druga sezona serije Star Trek: Picard sa novih 10 epizoda stiže ove godine, ali još nema točan datum premijere.

Stigle su i zanimljive fotografije iz prve epizode, kao i promo fotke koje imaju zadatak da nas bolje upoznaju s glavnim likovima. No uzbudljivije od fotografija su nove informacije koje je podijelio ni manje ni više nego šef franšize Alex Kurtzman. Otkrio je kako su već startali s radom na drugoj sezoni serije i kako imaju vrlo fantastičnu priču: “Počeli smo raditi na drugoj sezoni [Picard], i mislim da imamo stvarno fantastičnu priču — i još k tome vrlo iznenađujuću. No mislim da je vrlo važno da je uzimamo komad po komad. Jer dio toga je dobivanje reakcija od ljudi. Prije nego stvari ‘zaključamo’, iznimno je važno saslušati fanove, i čuti što im se sviđa — kao i ono što im se ne sviđa, ili ono što im nije jasno, te se pobrinuti za to. Kada sam počeo raditi u svijetu Star Treka, naučio sam da je to vrlo bitan dio u stvaranju novih serija.”

No najzanimljivije je bilo kada je Kurtzman obznanio kako rade na još dvije nove igrane Star Trek serije, iako nije otkrio o čemu se radi. Dakle uz Discovery, Picard i Section 31 stižu nam još dvije serije. Pretpostavljamo kako bi jedna morala biti vezana uz kapetana Pikea, što fanovi i dalje potražuju. Kako je Kurtzman netom izjavio upravo da sluša fanove, očekujemo da se to odnosilo dijelom i na ovo, jer fanovi su oko toga bili dovoljno jasni i glasni.

I još jedna novost za kraj. CBS All Access je otkrio da će Star Trek: Picard dobiti svoju vlastitu “post-show discussion” seriju, prigodno naslovljenu The Ready Room, a u kapetanskoj stolici će sjediti veteran Star Treka — Wil Wheaton.

Premijera prve sezone serije Star Trek: Picard je zakazana za 23. siječnja na platformi CBS All Access. Na Amazon Prime serija stiže dan kasnije, odnosno 24. siječnja.

Check Also

Prvi trailer za Guardians of the Galaxy Vol. 3!

Tijekom Brazilian Comic-Con Experiencea objavljen je prvi službeni trailer za Guardians of the Galaxy Vol. …

Prvi trailer za film Indiana Jones and the Dial of Destiny!

Disney i Lucasfilm su konačno objavili prvi teaser trailer za peti nastavak Indiane Jonesa koji …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics