Star Trek: Lower Decks je dobio prvi trailer!

Čekanju je konačno došao kraj, sletio je prvi trailer za Star Trek: Lower Decks, prvu animiranu Star Trek seriju nakon Star Trek: The Animated Series (TAS). Uz trailer stigao je i još jedan poster za humorističnu seriju za odrasle koja na CBS All Access stiže 06. kolovoza. Očekuje nas ukupno 10 polusatnih epizoda koje će stizati svaki tjedan po jedna.

Star Trek: Lower Decks ima fokus na pomoćnoj posadi koja služi na jednom od najmanje važnih brodova Zvjezdane flote – USS Cerritosu. U 2380. godini zastavnici Mariner, Boimler, Rutherford i Tendi moraju izvršavati svoje dužnosti i održavati svoj društveni život, dok brod često pogađa mnoštvo znanstvenofantastičnih anomalija.

Cerritos na španjolskom znači „malena brda“ što definitivno nije laskav ni glamurozan naziv za razliku od naziva broda Enterprise ili Voyager. Umjesto da prati tradiciju slavnih prethodnika, koji su se proslavili na granici istraženog svemira ili na prvim linijama fronte, Cerritos je brod za drugi kontakt.

Tvorac i showrunner serije je Mike McMahan (Rick & Morty), koji je ujedno i veliki fan Treka, ali i pisac humorističnog vodiča „Star Trek: Next Generation – Warped“. “Bilo mi je važno da ako znate sve o Star Treku i gledate ovu seriju, da se uklapa u kanon i da ga zapravo proširuje.” – izjavio je McMahan.

Pomoćnu posadu USS Cerritosa čine zastavnica Beckett Mariner (Tawny Newsome), zastavnik Brad Boimler (Jack Quaid), zastavnica Tendi (Noël Wells) i zastavnik Rutherford (Eugene Cordero). No na brodu će biti i ostalih likova iako nisu u samom fokusu priče: Kapetanica Carol Freeman (Dawnn Lewis), zapovjednik Jack Ransom (Jerry O’Connell), poručnik Shaxs (Fred Tatasciore) i doktorica T’Ana (Gillian Vigman).

Trailer je otkrio famoznu četvrku mladih zastavnika koji se čine relativno uzbuđenima oko svojih prvih zadataka na brodu… iako su zapravo prepušteni osnovnim a ponekad i vrlo nezahvalnim zadaćama kao što je “uklanjanje otpada iz Holodeka.” (“To su klingonske zatvorske stvari”, komentirao je jedan od zastavnika.)

Star Trek: Lower Decks

Star Trek: Lower Decks

Star Trek: Lower Decks

Star Trek: Lower Decks

Check Also

Marvel je objavio prvi pogled na film The Eternals

Godinama je prvi vikend u svibnju bio rezerviran za veliko filmsko superherojsko ostvarenje, i dok …

Prvi pogled na Netflixovu misterioznu seriju 1899

Uskoro stiže nova serija od tvoraca izvrsnog serijala Dark. I naravno opet je riječ o …

Web Statistics