Star Trek 4 se počinje snimati već ove godine, s originalnom glumačkom postavom!

Paramount je konačno donio odluku i odlučio da idu u razvoj četvrtog filma Zvjezdanih staza (Star Trek) koji spada u Kelvin svemir, odnosno vremensku liniju. Vijest je jučer obznanio J.J. Abrams tijekom Paramountove prezentacije za dan investitora. Abrams neće biti za kormilom filma, nego će ga samo producirati. Za redatelja je postavljen Matt Shakman (WandaVision), a scenarij potpisuju Josh Friedman (Avatar 2) i Cameron Squires (WandaVision) koji su preradili raniji draft od Lindsey Beer (Sierra Burgess Is a Loser) i Geneve Roberston-Dworet (Captain Marvel). Detalji radnje su za sada nepoznati, iako se pretpostavlja da će se radnja odvijati nakon događaja trećeg filma kojeg je režirao Justin Lin.

Prema Abramsu, originalna postava posljednja tri filma franšize – uključujući Chrisa Pinea (kapetan Kirk), Zacharyja Quintoa (Spock), Zoe Saldanu (Uhura), Karla Urbana (dr. Bones), Johna Choa (Sulu) i Simona Pegga (Scotty) – bi trebali reprizirati svoje uloge. Anton Yelchin se doduše neće vratiti u ulogu Chekova jer je preminuo 2016. godine. Također treba napomenuti da konačni dogovori s glavnom glumačkom ekipom nisu finalizirani, odnosno tek su započeti.

Zanimljivo je i to da su J.J. Abrams i Paramount dodali kako snimanje filma započinje još ove godine: “Oduševljeni smo što možemo reći da naporno radimo na novom filmu Zvjezdanih staza koji će se početi snimati do kraja godine, a koji će imati našu originalnu glumačku postavu i neke nove likove za koje mislim da će biti jako zabavni i uzbudljivi te pomoći odvesti Zvjezdane staze na mjesta koja nikada prije niste vidjeli. Oduševljeni smo ovim filmom, ali imamo gomilu drugih priča o kojima razgovaramo za koje mislimo da će biti stvarno uzbudljive pa jedva čekamo da vidite što spremamo. Ali do tada, živite dugo i berićetno.” – izjavio je Abrams.

Film se očekuje u prosincu 2023. godine.

Check Also

The Last of Us: uzbudljivi, puni trailer za HBO-ovu postapokaliptičnu seriju!

Tijekom panela na Brazilian Comic-Con Experienceu objavljen je puni trailer za HBO-ovu nadolazeću adaptaciju jedne …

Prvi trailer za film Indiana Jones and the Dial of Destiny!

Disney i Lucasfilm su konačno objavili prvi teaser trailer za peti nastavak Indiane Jonesa koji …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics