She-Hulk: Attorney at Law, novi trailer i poster!

“Sviđalo li ti se ili ne, sada si superheroj.” U sklopu netom završenog San Diego Comic-Cona objavljen je i novi, službeni trailer za Disneyjevu seriju She-Hulk: Attorney at Law. Ovaj novi trailer izgleda nešto bolje nego prvi, iako se i dalje čini da još postoji prostora za poboljšanje specijalnih efekata, odnosno da bi se na nekim kadrovima imalo još ponešto za dotjerati. Ono što je nama najviše zapelo za oko je ‘trepni i propustit ćeš’ pojava Daredevila, koji po svemu sudeći ima novo iliti originalno crvenožuto odijelo. A u sklopu panela je spomenuto kako će Daredevil i She-Hulk biti najbolji prijatelji. Redateljice i izvršne producentice su Kat Coiro (Dead to Me, Marry Me) i Anu Valia (Lucia, Before and After), dok je scenaristica i izvršna producentica Jessica Gao, koja je ujedno i tvorac serije. Ostali izvršni producenti su Kevin Feige, Louis D’Esposito, Victoria Alonso i Brad Winderbaum.

She-Hulk predvodi dobitnica Emmyja i Zlatnog globusa Tatiana Maslany (Orphan Black) kao Jennifer Walters. Ostala poznata imena koja smo već viđali ranije s njihovim MCU ulogama su zvijezda Osvetnika Mark Ruffalo kao Bruce Banner/The Hulk, Benedict Wong kao Wong (Doctor Strange), Tim Roth (The Incredible Hulk) kao Abomination i Charlie Cox kao Daredevil. Uz njih ćemo također gledati Jameelu Jamil, Ginger Gonzagu, Renée Elise Goldsberry, Josha Segarru i Megan Thee Stallion.

Walters ne želi biti superheroina. Ono što želi je da bude normalna odvjetnica, da može izlaziti van i uživati ​​u vremenu sa svojim prijateljima, ali na žalost za nju pati od nama već poznatog problema: pretvara se u She-Hulk kad je ljuta ili uplašena.

She-Hulk: Attorney at Law na Disney Plus platformu premijerno stiže već 17. kolovoza.

She-Hulk: Attorney at Law

Check Also

Fallout: retro posteri glavnih likova serije!

Prime Video prvi je teaser trailer za seriju Fallout objavio još u prosincu 2023., a …

Apple će ekranizirati kultni roman Neuromancer Williama Gibsona

Apple TV Plus naručio je seriju Neuromancer, adaptaciju istoimenog kultnog i nagrađivanog romana Williama Gibsona, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics