Shadow and Bone: puni trailer za 2. sezonu Netflixove fantasy serije!

Netflix je za Valentinovo objavio kratki teaser, a danas je objavljen i puni trailer za drugu sezonu fantasy serije Shadow and Bone (Sjena i kost).

Fanovi književnog predloška znaju kako će dobar dio druge sezone teći, iako uključivanje Vrana spaja dva serijala Leigh Bardugo u jednu jedinstvenu priču. Kako bi uopće dobili kakvu takvu priliku protiv generala Kirigana i njegove naizgled neuništive nove vojske, Alina Starkov i Mal Oretsev okupljaju svoje moćne nove saveznike i započinju putovanje po cijelom kontinentu kako bi pronašli dva mitska stvorenja koja će pojačati njezine moći. U međuvremenu u Ketterdamu, prilika za smrtonosnu pljačku stavlja Vrane ponovno na put prema legendarnoj Prizivačici sunca.

Kirigan u Alini može vidjeti nešto od sebe dok je još bio pun nade, ali mislim da je također pokušava naučiti cinizmu. Pokušava joj usaditi ideju da će, kako ide kroz život, kako uvijek iznova gubi ljude koje voli, i dok pokušava održati mir, na kraju morati vladati s malo više željeza i šaka, te raditi stvari više na svoj način. U drugoj sezoni, oni su fizički odvojeni. Ali onda počinju razmišljati jedan o drugome, o njihovim ideologijama i o tome što drugi radi. Počinju se sastajati u onome što mi zovemo “Palača uma”, i počinju se povezivati ​​na drugačiji način.” – izjavio je Ben Barnes.

Tvorac, showrunner, scenarist i izvršni producent serije je Eric Heisserer. Ostali izvršni producenti su Bardugo, Shawn Levy, Dan Levine, Dan Cohen i Josh Barry, Pouya Shahbazian i Lee Toland Krieger.

Nova lica druge sezone čine Patrick Gibson (The OA) kao Nikolai Lantsov, princ koji razvija svoj alter ego po imenu Sturmhond i regrutira ekipu plaćenika i vojnika da pomognu Ravki. Opisan kao samouvjeren i vrlo razmetan. Anna Leong Brophy (Traces) kao Tamar Kir-Bataar, Grisha Heartrender (sposobnost manipuliranja tijelima) koja nosi dvije sjekire. Tolyina je sestra blizanka i LGBTQ lik; Lewis Tan (Mortal Kombat) kao Tolya Yul-Bataar, koji se opisuje kao velik i mišićav, plaćenik među ekipom Sturmhonda i Jack Wolfe (The Witcher) kao Wylan Hendriks, sin bogatog trgovca prebačen u kriminalno podzemlje nakon što se pridružio vranama kao vješti kemičar i stručnjak za eksplozive.

“Mislim da će 2. sezona biti tako sjajna jer sve gradimo na likovima, ali također uvodimo i neke sjajne nove likove. Imamo Lewisa Tana koji je u Mortal Kombatu… tako da, da, dobar je. A tu je i [Patrick] Gibson koji je u The OA, i briljantan je kao princ Nikolai. Samo će nastaviti rasti i razvijati se. Ne želim se previše odati. Uvalit ću se u nevolju. Ali samo ću reći, da će biti dobro.” – izjavio je Archie Renaux.

Druga sezona serije Shadow and Bone na Netflix stiže 16. ožujka.

Shadow and Bone

Shadow and Bone

Shadow and Bone

Check Also

Mars Express: otkrijte francuski animirani SF noir

Predstavljamo vam još jedan animirani žanrovski film iz rubrike ‘prošlo nam je ispod radara, ali …

Finalni trailer za Marvelovu seriju Secret Invasion!

Disney Plus je objavio novi trailer za limitiranu, špijunsku SF seriju Secret Invasion, koja stavlja …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics