Serija Halo je dobila glavnu glumačku postavu

Showtime je krajem lipnja prošle godine službeno naručio 10 epizoda igrane TV serije temeljene na popularnoj franšizi video igara Halo. Riječ je o visokobudžetnoj seriji koja će biti vrlo slična kultnoj video igri, ali isto tako i drugačija. Bit će tu svih vrsta drame koje će se istraživati, ali serija će ostati vjerna kanonu.

Tvorac serije, izvršni producent, scenarist i showrunner je Kyle Killen (Awake). Incijalno se Killenu trebao pridružiti Rupert Wyatt (Rise of the Planet of the Apes) kao izvršni producent i redatelj, ali je napustio projekt zbog angažmana koji se pokazao većim nego očekivano, ali i radi toga što bi mu kreativna sloboda bila previše ograničena. Stoga je palicu glavnog redatelja preuzeo Otto Bathurst (Robin Hood) što nas pomalo zabrinjava.

Sada znamo tko će sve tumačiti glavne uloge pa krenimo redom. Već od ranije smo znali da će ulogu Master Chiefa tumačiti Pablo Schreiber (American Gods), ali danas je Showtime najavio i Nataschu McElhone (Californication) u dvije ključne uloge kao fanovima omiljena A.I.- Cortana i kao doktorica Catherine Halsey koja je tvorac supervojnika Spartana i Cortane. Nadalje, najavljeni su i Bokeem Woodbine (Fargo) kao Soren-066, Shabana Azmi (Fire) kao adimiralica Margaret Parangosky, Bentley Kalu (Avengers: Age of Ultron) kao Spartan Vannak-134 (iliti zamjenik Master Chiefa), Natasha Culzac (The Witcher) kao Spartan Riz-028 i Kate Kennedy (Catastrophe) kao Spartan Kai-125.

Očito serija uvodi nove likove koje nismo imali prilike vidjeti u franšizi, kao što su: Vannak-134 odnosno zamjenik Master Chiefa (Kalu), Spartan Riz-028 (Culzac) i Spartan Kai-125 (Kennedy).

Serija se počinje snimati kasnije ove godine u Budimpešti. Showtime seriju producira s 343 Industries i Spielbergovom kućom Amblin Television. CBS Studios International će seriju distribuirati. Halo na Showtime stiže 2021. godine.

Check Also

The Christmas Chronicles 2: bitka za spašavanje Božića je počela!

Božićna groznica je odmah iza ugla, tek što zakoračimo u idući mjesec već nas sasvim …

Star Trek: Discovery je obnovljen za 4. sezonu!

Star Trek: Discovery je dobio zeleno svjetlo za četvrtu sezonu dan nakon premijere prve epizode …

Web Statistics