Resident Evil: Netflix je potvrdio da razvijaju igranu seriju te otkrio prve detalje!

Još početkom 2019. se pričalo o tome kako Netflix radi na seriji Resident Evil, da bi s početkom ove godine s Netflixovog media centra procurile prve informacije o radnji. Sada je čitava stvar postala i službena, jer je danas Netflix objavio kako doista radi na igranoj seriji Resident Evil, i da je naručeno osam epizoda. Otkriveno je i da će Andrew Dabb (Supernatural) biti showrunner, izvršni producent i scenarist serije. Bronwen Hughes (The Walking Dead, The Journey Is The Destination) će režirati i biti izvršni producent za prve dvije epizode. Ostali izvršni producenti su Robert Kulzer i Oliver Berben za Constantin Film te Mary Leah Sutton.

Gradeći na jednoj od najpopularnijih i najprodavanijih horor video igara svih vremena Resident Evil će ispričat potpuno novu priču kroz dva vremenska razoblja, od kojih oba prate kćeri antagonista Alberta Weskera u sadašnjosti i budućnosti.

U prvom vremenskom razdoblju, četrnaestogodišnje sestre Jade i Billie Wesker su preselile u New Raccoon City. Prisiljene su na život u korporativnom gradu, taman u doba adolescencije. Ali što više vremena provode tamo, to im je jasnije da je grad više nego što se čini na prvu, i da njihov otac možda skriva mračne tajne. Tajne koje bi mogle uništiti svijet.

Drugo vremensko razdoblje je smješteno nešto više od desetljeća u budućnost. Na Zemlji je ostalo svega 15 milijuna ljudi, a više od šest milijardi čudovišta i životinja je zaraženo T-virusom. Jade, koja sada ima trideset godina, bori se za preživljavanje u ovom Novom svijetu, dok ju tajne iz prošlosti – o njezinoj sestri, ocu i njoj samoj – i dalje ju progone.

“Resident Evil je moja omiljena igra svih vremena. Nevjerojatno sam uzbuđen što ću ispričati novo poglavlje ove nevjerojatne priče i dostaviti prvu seriju Resident Evil korisnicima Netflixa širom svijeta. Za sve tipove fanova Resident Evila, uključujući i one koji će nam se pridružiti prvi puta, serija će biti kompletna s puno starih prijatelja, ali i nekih stvari (krvožednih, suludih) koje se još nisu imale prilike vidjeti.” – izjavio je Dabb.

Check Also

The Power: prvi elektrificirajući trailer za Amazonovu tv adaptaciju!

Amazon Studios i Sister Pictures objavili su prvi teaser trailer za nadolazeću seriju The Power …

The Boogeyman: prvi trailer za Kingovu adaptaciju istoimene priče!

20th Century Studios i 21 Laps objavili su prvi trailer i poster za The Boogeyman, …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics