Raised by Wolves: jezivi trailer za 2. sezonu HBO-ove serije

Tijekom virtualnog panela u sklopu L.A. Comic Cona, HBO Max je objavio teaser trailer za drugu sezonu SF serije Raised By Wolves. Serija je premijeru doživjela u rujnu 2020. godine, a za drugu sezonu je obnovljena već istog mjeseca. Izvršni producent serije je Ridley Scott (Blade Runner) koji je i režirao prve dvije epizode prve sezone. Ostali izvršni producenti su David W. Zucker (The Man in the High Castle), Jordan Sheehan (The Terror), Adam Kolbrenner (Prisoners), Mark Huffam (The Martian) i Aaron Guzikowski koji je ujedno i tvorac serije.

Trailer počinje idejom da se androidi mogu promijeniti, ali istražuje neke od opasnosti da postanu previše poput ljudi. Njihov cilj je možda donijeti čistoću i pravdu na planet, ali teaser je također prepun mučenja, rata i slika osakaćenih tijela. Druga sezona serije Raised By Wolves pratit će androide partnere Majku, koju tumači Amanda Collin, i Oca, kojeg tumači Abubakar Salim, te njihovo šestero ljudske djece dok se pridružuju novoformiranom ateističkom društvu koje postoji unutar misteriozne tropske zone Keplera 22b. No njihova integracija u neobično novo društvo je samo početak njihovih nevolja, kad se pojavi “prirodno dijete” Majke i zaprijeti ostatku ljudske rase.

Nova sezona podiže uloge, i čini se gradioznijom, intrigantnijom i svakako intenzivnijom, no hoće li na kraju to biti bolje ili lošije od prve, to ćemo tek vidjeti 03. veljače 2022. kada ćemo dobiti prvi uvid u seriju. Još uvijek ne znamo koliko će epizoda biti premijerno prikazano, ali pretpostavlja se da će biti tri epizode kao što je bio slučaj s prvom sezonom.

Nova lica koja ćemo gledati u drugoj sezoni su Peter Christoffersen kao Cleaver, Selina Jones kao baka, Morgan Santo kao Vrille, James Harkness kao Tamerlane, Kim Engelbrecht kao Decima i Jennifer Saayeng kao Nerva.

Check Also

Deadpool 3: sve što je poznato o filmu u kojem nas očekuje povratak Wolverinea!

Ryan Reynolds, zvijezda otkačene superherojske franšize, šokirao je objavom da će se u Deadpoolu 3 …

Shadow and Bone: teaser za 2. sezonu Netflixove fantasy serije!

U sklopu globalnog fanovskog eventa Tudum Netflix je između ostalog objavio teaser za drugu sezonu …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics