Putovanje kroz vrijeme ima strašne nuspojave u traileru za film Shifter

U nadolazećem znanstvenofantastičnom horor filmu Shifter, mlada žena doživljava bolne i jezive nuspojave nakon što eksperiment s putovanjem kroz vrijeme pođe vrlo krivo. Redatelj filma je Jacob Burns (Electric Nostalgia) koji ujedno i potpisuje scenarij zajedno sa Zacharyjom Burnsom. Producenti su Jacob, Zachary i Vinnie Hogan, za kuću Planet Thunder Productions u suradnji s Freestyle Creative. Film je svoju premijeru doživio na deadCenter filmskom festivalu gdje je odnio i nagradu za “Best Oklahoma Feature”.

Radnja filma prati Theresu Chaney, ženu čije tijelo počinje groteskno propadati nakon što je eksperiment putovanja kroz vrijeme pošao vrlo krivo. Pomičući se, “šiftajući” nasumično kroz vrijeme, Theresa pokušava svoje stanje držati u tajnosti, dok traži potencijalni lijek…

Glavne uloge tumače Nicole Fancher (Unchained Love), Ashley Mandanas (Golden Arm), Paul T. Taylor (Hellraiser: Judgment) i Jamie Brewster (The Adventures of Jurassic Pet: Chapter 1).

“Shifter me hipnotizirao još od prvog kadra. Odvažan je, hrabar i zapanjujući prikaz neovisnog žanra koji pomiče granice pričajući zadivljujuće, zanimljive priče. Ponosan sam što film na sebi nosi ime The Horror Collective i radujem se što ću ga podijeliti sa žanrovskom publikom.” – izjavio je Jonathan Barkan iz distributerske kuće The Horror Collective.

“Ono što nas najviše uzbuđuje je to što je od početka bilo očito da su Jonathan i Shaked pravi obožavatelji filma. Riskirali smo sa Shifterom jer smo istinski vjerovali u to kakav bi mogao biti, pa smo neizmjerno zahvalni što smo našli distributera koji u film vjeruje koliko i mi. The Horror Collective ima reputaciju objavljivanja jedinstvenih, nezaboravnih i jednostavno fantastičnih horor filmova svih vrsta i čast je da je SHIFTER uključen u njih.” – izjavio je redatelj, scenarist i producent filma Jacob Burns.

Shifter na uslugu na zahtjev stiže 06. kolovoza.

Shifter

Check Also

Megalopolis: prvi, podijeljeni dojmovi o filmu!

Od premijere Megalopolisa koja se održala prije par dana u sklopu Filmskog festivala u Cannesu …

Stranger Things: nove fotke iza kulisa 5. sezone!

Moram priznati da me ne drži hype za petu sezonu Netflixove popularne serije Stranger Things. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics