Stigao je punokrvni trailer za Krypton, Syfy-evu prikvel seriju o Supermanu

Syfy je konačno objavio prvi punokrvni trailer za seriju Krypton. Riječ o prikvelu čija se radnja odvija dvije generacije prije uništenja Supermanovog rodnog planeta. U fokusu radnje se nalazi Seg-El legendarni djed Supermana čija kuća El je posramljena i izopćena iz Kryptonskog društva. Planet Krypton nalazi se u opasnosti od uništenja, a upozorenje na nadolazeću propast dolazi od Adama Strangea, zemljinog putnika kroz vrijeme. Boreći se da vrati ponos svoje obitelji i spasi one koje voli, Seg je također suočen s odlukom života i smrti – spasiti svoj rodni planet ili pustiti da bude uništen kako bi povratio sudbinu svog budućeg unuka.

“Netko iz budućnosti će doći uništiti Krypton jer tamo odakle ja dolazim, tvoj je unuk najveći heroj u svemiru.”, Strange govori Seg-Elu.

Glavni izvršni producent serije je David S. Goyer (Man of Steel, Batman v Superman: Dawn of Justice, The Dark Knight trilogija), a izvršni producent i showrunner je Damian Kindler (Sleepy Hollow). Colm McCarthy (She Who Brings Gifts, Peaky Blinders) je režirao pilot, a scenarij potpisuju David S. Goyer i Ian Goldberg (Once Upon a Time, Terminator: The Sarah Connor Chronicles).

Na TCA turi je David S. Goyer dao naznake da bi se u seriji mogli pojaviti likovi Green Lanterna i Omega Mana.

Glavne uloge tumače relativno nepoznati Cameron Cuffe kao Seg-El, Shaun Sipos kao Adam Strange (Dark Matter), Georgina Campbell kao Lyta Zod (Broadchurch), Elliot Cowan kao Daron-Vex (Da Vinci’s Demons), Ann Ogbomo kao Alura Zod (World War Z), Rasmus Hardiker kao Kem (Your Highness), Wallis Day (Will) kao Nyssa, Aaron Pierre kao Dev-EM (Tennison), Ian McElhinney kao Val-El (Game of Thrones), Paula Malcomson kao Charys i Blake Ritson kao Brainaic.

Krypton na male ekrane stiže 21. ožujka.

Krypton

Check Also

Fallout: retro posteri glavnih likova serije!

Prime Video prvi je teaser trailer za seriju Fallout objavio još u prosincu 2023., a …

Apple će ekranizirati kultni roman Neuromancer Williama Gibsona

Apple TV Plus naručio je seriju Neuromancer, adaptaciju istoimenog kultnog i nagrađivanog romana Williama Gibsona, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics