Puni trailer za Netflixovu nadnaravnu seriju Lockwood & Co.

Netflix je objavio puni službeni trailer i poster za nadnaravnu seriju Lockwood & Co. iza koje stoji ni manje ni više nego Joe Cornish (Attack the Block, The Kid Who Would Be King), u prvom redu kao tvorac i showrunner. Serija je bazirana na istoimenom književnom serijalu autora Jonathana Strouda. Joe Cornish je također i jedan od redatelja, uz Catherine Morshead i Williama McGregora, dok scenarij potpisuju Cornish, Joy Wilkinson, Ed Hime i Kara Smith. Seriju producira studio Complete Fiction, koji je producirao film Last Night in Soho Edgara Wrighta, i koji radi na nadolazećem nastavku filma Attack the Block.

U svijetu ‘pregaženom’ duhovima, gdje ogromne korporacije zapošljavaju tinejdžere s psihičkim moćima da se bore s nadnaravnim, samo jedna tvrtka radi bez nadzora odraslih, a zove se Lockwood & Co. Tvrtku vode Anthony Lockwood, buntovni mladi poduzetnik kojeg progoni misteriozna prošlost; njegov briljantni, ali ekscentrični pomoćnik George i novopridošla, izuzetno nadarena djevojka Lucy. Ovaj neobični trio uskoro će razotkriti zastrašujući misterij koji će promijeniti tijek povijesti.

Glavne uloge tumače Ruby Stokes kao Lucy Carlyle, Cameron Chapman kao Anthony Lockwood i Ali Hadji-Heshmati kao George Karim. U ostalim ulogama su Ivanno Jeremiah kao inspektor Barnes, Jack Bandeira kao Quill Kipps, Luke Treadaway kao The Golden Blade, Morven Christie kao Penelope Fittes, Hayley Konadu kao Flo Bones, Rhianna Dorris kao Kat Godwin i Paddy Holland kao Bobby Vernon.

Serija Lockwood & Co. na Netflix stiže već 27. siječnja sa svih osam epizoda prve sezone.

Lockwood & Co.

Check Also

Rebecca Ferguson pridružila se glumačkoj ekipi SF trilera Mercy

Rebecca Ferguson (Dune, Silo) glumit će uz Chrisa Pratta (The Tomorrow War, Jurassic World franšiza) …

Fallout: retro posteri glavnih likova serije!

Prime Video prvi je teaser trailer za seriju Fallout objavio još u prosincu 2023., a …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics