Puni trailer za Andor otkriva da pobuna počinje!

Disney je danas objavio puni trailer i novi poster za limitiranu igranu seriju Star Wars: Andor, spin-off filma Rogue One. Iako je serija trebala stići krajem mjeseca otkriveno je kako ćemo se ipak morati strpiti još malo. Po novom rasporedu serija stiže premijerno s tri epizode ali tek 21. rujna.

Za razliku od prethodnih trailera, ovaj otkriva nešto više o potencijalnoj radnji. Osim toga otkrio nam je neočekivani prvi pogled na lik Sawa Gerrere (Forest Whitaker). Uz titularnog lika Cassiana Andora kojeg ponovo tumači Diego Luna u prvoj sezoni također ćemo gledati Genevieve O’Reilly kao Mon Mothmu te Stellana Skarsgårda, Adriu Arjona, Fionu Shaw, Denise Gough, Roberta Emmsa i Kylea Sollera.

Serija će istraživat novu perspektivu iz Star Wars galaksije, fokusirajući se na Andorovo putovanje otkrivanja ‘razlike’ koju on može učiniti. Serija donosi priču o rastućoj pobuni protiv Galaktičkog Imperija i kako su se uključili ljudi i planeti. To je doba ispunjeno opasnostima, obmanama i spletkama u kojem će Cassian krenuti putem koji će ga pretvoriti u buntovničkog heroja.

Tvorac i showrunner serije je Tony Gilroy. Kao i sa serijama The Mandalorian i The Book of Boba Fett, Gilroy ima više funkcija, pa je tako zadužen i za scenarij zajedno s svojim bratom Danom Gilroyjem i Beauom Willimonom. Pilot je zajedno s još dvije epizode režirao Toby Haynes (Black Mirror). Drugi redatelji na projektu su Ben Caron i Susanna White. Kompozitor je Nicholas Britell (Succession), a izvršni producenti su Kathleen Kennedy, Sanne Wohlenberg, Diego Luna i Michelle Rejwan.

Andor

Check Also

Prvi trailer za Appleovu SF seriju Dark Matter!

“Što ako je osoba koja me otela ja?” Apple TV Plus konačno je objavio prvi …

Joker: Folie à Deux, prvi trailer za film!

Warner Bros. objavio je prvi teaser trailer za vrlo iščekivani film Joker: Folie à Deux …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics