Prvi trailer za The Matrix Resurrections!

Nakon prvih teasera od neki dan konačno je stigao i dugoočekivani prvi puni trailer za The Matrix Resurrections (Matrix: Uskrsnuća). Ja sam se naježila gledajući ga, muzika mi je potpuno odgovarala kadrovima i jedva čekam pogledati što nam je točno za četvrti nastavak pripremila redateljica Lana Wachowski. Potpuno sam svjesna da mi hype prevelik i da ću vjerojatno u konačnici biti razočarana, jer posao trailera je upravo da maksimalno poveća hype, što ovome jako dobro polazi za rukom. No bilo kako bilo ponovo gledamo Nea i Trinity (što je već samo po sebi vrlo cool), pa i ako ne bude ništa revolucionarno (što je jedina stavka koja mi se čini problematičnom za sada) neće se dogoditi ništa strašno, a malo razočaranja možemo podnijeti. Akcije kako se čini neće faliti, kadrovi se čine prekrasnima, a koncept je možda još relevantiji upravo sada. Déjà vu je divan, ali iz ovog proizlazi da ipak ima previše već viđenih stvari. Nadamo se da neke bitne stvari samo još nisu otkrivene i da će se veo tek dignuti s gledanjem filma.

Još uvijek nismo dobili službeni sinopsis filma, no neke stvari su više nego jasne i bez njega. Jasno je da se Neo (Keanu Reeves) ne sjeća svog starog života, kada razgovara s terapeutom o svojim čudnim snovima u kojima je dao svoj život da spasi čovječanstvo i oslobodi ih strojeva koji su cijelo njihovo postojanje pretvorili u digitalnu simulaciju. Po svemu sudeći Neo je ponovo u Matrixu gdje sureće i Trinity (Carrie Anne Moss) te oboje imaju osjećaj da se poznaju. Također Neo će se očito opet ‘probuditi’, a oko toga će mu pomoći netko tko jako podsjeća na mladog Morpheusa (Yahya Abdul-Mateen II).

Uz Reevesa i Carrie Anne Moss u četvrtom nastavku Matrixa ćemo opet gledati Jadu Pinkett Smith kao Niobe, Lamberta Wilsona kao The Merovingiana i Daniela Bernhardta kao agenta Johnsona. Tu su naravno i brojna nova imena poput Neila Patricka Harrisa, Andrewa Caldwella, Priyanke Chopra, Jonathana Groffa, Jessice Henwick, Ellen Hoffman, Eréndire Ibarra, Tobyja Onwumerea, Maxa Reimelta, Christine Ricci i Briana J. Smitha.

The Matrix Resurrections u kina i na HBO Max platformu stiže 22. prosinca. I što kažete, kakav je trailer vama, kakva imate vi očekivanja?

The Matrix Resurrections

The Matrix Resurrections

The Matrix Resurrections

The Matrix Resurrections

The Matrix Resurrections

The Matrix Resurrections

The Matrix Resurrections

The Matrix Resurrections

Check Also

Ekskluzivne fotke i novi detalji iz Marvelove serije Secret Invasion!

Vanity Fair je netom objavio galeriju ekskluzivnih fotografija iz nadolazeće Marvelove serije Secret Invasion, koje …

Star Trek: Starfleet Academy, službeno je najavljena nova igrana serija!

Nema dugo da smo pisali o tome kako je Strange New Worlds u tom trenutku …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics