Terminator: Dark Fate – Sarah Connor se vratila, opakija nego ikad prije

Nakon jučerašnjeg prvog postera, danas smo konačno dočekali i prvi teaser trailer za Terminator: Dark Fate (Terminator: Mračna sudbina) kojeg produciraju James Cameron i David Ellison. Redatelj filma je Tim Miller (Deadpool), a scenarij je prilagodio i potpisuje David Goyer, prema priči koju su napisali James Cameron, Charles Eglee, Josh Friedman, David Goyer i Justin Rhodes.

Novi i nadamo se posljednji reboot Terminatora stiže ove godine. Ukoliko ste među onima koji nisu mogli dočekati konkretniji pogled na film sasvim sigurno će vam raspoloženje diguti prvi trailer koji otkriva da Sarah Connor (Linda Hamilton) igra iznimno značajnu ulogu u radnji, te da je još opakija i odlučnija u svojoj namjeri očuvanja svijeta od “mašina”.

Radnja filma se i dalje drži u tajnosti, ali ono što znamo je da će biti direktni nastavak na T2, potpuno ignorirajući tri nastavka (Rise Of The Machines, Salvation i Genisys). Arnold Schwarzenegger se također vraća kao T-800 (iako je iz trailera teško ustanoviti koliko je njegova uloga značajna, kao niti koju ulogu točno tumači), dok ćemo u ostalim glavnim ulogama gledati Nataliu Reyes (Cumbia Ninja) kao novu heroinu Dani Ramos, Gabriela Lunu (Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D.) kao novog 2 u 1 Terminatora, Mackenzie Davis (Halt and Catch Fire) kao Grace – misterioznu ubojicu iz budućnosti (za koju sada znamo da nije Terminator nego kako se čini upgrejdani čovjek) čiji je zadatak zaštiti Dani i Diega Bonetu (Rock of Ages) koji tumači brata od Dani.

Nakon trailera Paramount je plasirao i kratki featurette koji pokazuje još par ekstra snimki iz filma, snimke iza scene, te Camerona i Hamilton kako pričaju od svom povratku u franšizu.

“Sada je to isplivalo na površinu… Prva dva filma o terminatoru koja sam napravio bavila su se tjeskobom o strojevima iz budućnosti i prihvaćanjem istih u fantastičnom kontekstu. Zato sam vrlo uzbuđen jer ćemo predstaviti ideju priče koja ima smisla u sadašnjosti.” – izjavio je Cameron.

Terminator: Dark Fate u domaća kina stiže ovog listopada.

Terminator: Dark Fate

Terminator Dark Fate

Terminator: Dark Fate

Check Also

Wednesday ruši rekorde gledanosti, ali koliko je serija zapravo dobra?

Burtonova nadnaravna serija Wednesday, o titularnoj kćeri obitelji Addams s Jennom Ortegom u glavnoj ulozi, …

Novi pogled na Spider-Man: Across the Spider-Verse

Kad je Spider-Man: Into The Spider-Verse iliti Spider-Man: Novi svijet stigao u kina 2018. godine, …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics