Utrčao je prvi, vrlo čudni trailer za Sonic the Hedgehog

Paramount je objavio prvi trailer za film Sonic the Hedgehog, i ako do sada niste bili impresionirani viđenim dobre su šanse da će i ostati na tome.

Glavni problem je loš dizajn titularnog lika. I pri tome nismo jedini koji smo to primjetili. Dovoljno je otvoriti recimo twitter i pročitati komentare. Fanovi se uglavnom slažu oko toga da im se nikako ne sviđa prikaz Sonica, a neki su išli toliko daleko da su optužili autore filma za “masakriranje” lika iz popularne videoigre – “Ovo nije ok”, “Naša očekivanja su bila niska, ali ovo…”, “Pogledaj kako su ga masakrirali”, “Propustili ste odličnu priliku. Sramim se”, “Hvala, ali grozno je”…

Također teško je zanemariti i setting priče, jer odabir stvarnog svijeta je potpuno promašena stvar kada je originalna igra imala doista očaravajuće okoliše. Jer na velikom ekranu bi sigurno bilo divno vidjeti Marble Zone ili Star Light Zone.

Radnja prati avanture i nepodopštine Sonica (Ben Schwartz) dok navigira kompleksnim životom na Zemlji s njegovim novostečenim ljudskim prijateljem Tomom Wachowskijem (James Marsden). Oni udržuju snage kako bi zaustavili zlog Dr. Robotnika (Jim Carrey) u njegovom naumu da zatoči Sonica i iskoristi njegovu iznimnu snagu za dominaciju svijetom.

Ostale glavne uloge tumače Tika Sumpter, Natasha Rothwell, Neal McDonough i Adam Pally. Redatelj filma je Jeff Fowler (Where the Wild Things Are), dok scenarij potpisuju Patrick Casey (12 Deadly Sins), Josh Miller (Golan the Insatiable) i Oren Uziel (The Cloverfield Paradox).

Sonic The Hedgehog u kina stiže 08. studenog.

Sonic The Hedgehog

Sonic The Hedgehog

Check Also

Lovecraft Country: novi trailer otkriva vrlo aktualnu seriju začinjenu nadnaravnim!

Dobrodošli u Lovecraft Country. HBO je objavio novi teaser trailer za nadolazeću horor dramu, adaptaciju …

One Zoom to Rule Them All: Josh Gad je okupio ekipu Gospodara prstenova!

Nastavljajući serijal Reunited Apart, okupljanja glumačkih ekipa iz kultnih filmova, Josh Gad je ostavio iza …

Web Statistics