Utrčao je prvi, vrlo čudni trailer za Sonic the Hedgehog

Paramount je objavio prvi trailer za film Sonic the Hedgehog, i ako do sada niste bili impresionirani viđenim dobre su šanse da će i ostati na tome.

Glavni problem je loš dizajn titularnog lika. I pri tome nismo jedini koji smo to primjetili. Dovoljno je otvoriti recimo twitter i pročitati komentare. Fanovi se uglavnom slažu oko toga da im se nikako ne sviđa prikaz Sonica, a neki su išli toliko daleko da su optužili autore filma za “masakriranje” lika iz popularne videoigre – “Ovo nije ok”, “Naša očekivanja su bila niska, ali ovo…”, “Pogledaj kako su ga masakrirali”, “Propustili ste odličnu priliku. Sramim se”, “Hvala, ali grozno je”…

Također teško je zanemariti i setting priče, jer odabir stvarnog svijeta je potpuno promašena stvar kada je originalna igra imala doista očaravajuće okoliše. Jer na velikom ekranu bi sigurno bilo divno vidjeti Marble Zone ili Star Light Zone.

Radnja prati avanture i nepodopštine Sonica (Ben Schwartz) dok navigira kompleksnim životom na Zemlji s njegovim novostečenim ljudskim prijateljem Tomom Wachowskijem (James Marsden). Oni udržuju snage kako bi zaustavili zlog Dr. Robotnika (Jim Carrey) u njegovom naumu da zatoči Sonica i iskoristi njegovu iznimnu snagu za dominaciju svijetom.

Ostale glavne uloge tumače Tika Sumpter, Natasha Rothwell, Neal McDonough i Adam Pally. Redatelj filma je Jeff Fowler (Where the Wild Things Are), dok scenarij potpisuju Patrick Casey (12 Deadly Sins), Josh Miller (Golan the Insatiable) i Oren Uziel (The Cloverfield Paradox).

Sonic The Hedgehog u kina stiže 08. studenog.

Sonic The Hedgehog

Sonic The Hedgehog

Check Also

Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings: prvi trailer otkriva novog heroja i poznatog zlikovca!

Stiglo je vrijeme da upoznamo novog Marvelovog superheroja. Marvel Studios je danas objavio prvi poster …

The Lord of the Rings: prva sezona Amazonove serije će koštati skoro 500 milijuna dolara!

Iznimno očekivana prikvel serija The Lord of the Rings (Gospodar prstenova) će koštati daleko više …

Web Statistics