Prvi trailer za seriju Star Trek: Strange New Worlds

Paramount je konačno objavio prvi teaser trailer za Star Trek: Strange New Worlds, spin-off serije Star Trek: Discovery kao i prikvel TOS-a, koji u fokusu ima pustolovine kapetana Pikea i posade U.S.S. Entreprisea prije nego što je kapetan Kirk preuzeo ‘kormilo’.

Premijernu epizodu serije je napisao Akiva Goldsman, prema priči koju potpisuju Goldsman, Alex Kurtzman i Jenny Lumet. Kurtzman, Goldsman i Lumet su tvorci serije, ali i izvršni producenti zajedno s Henryjem Alonsom Myersom, Heather Kadin, Frankom Siracusom, Johnom Weberom, Rodom Roddenberryjem, Trevorom Rothom i Aaronom Baiersom. Goldsman i Myers su ujedno i showrunneri, a Goldsman je također i redatelj prve epizode. Seriju produciraju CBS Studios, Kurtzmanov Secret Hideout i Roddenberry Entertainment.

Glavne uloge tumače Anson Mount kao kapetan Christopher Pike, Ethan Peck kao Spock, Rebecca Romijn kao Una Chin-Riley (a.k.a. Number One), Babs Olusanmokun kao dr. M’Benga, Christina Chong kao La’an Noonien Singh, Celia Rose Gooding kao kadetkinja Nyota Uhura, Jess Bush kao sestra Christine Chapel, Melissa Navia kao Erica Ortegas i Bruce Horak kao Hemmer.

“Bez obzira na to koliko zvijezda ima na nebu, bez obzira na to koliko se galaksija ‘vrti’ van naše, bez obzira koje su matematičke vjerojatnosti ili koliko puta kažemo ‘nismo sami u svemiru’, naš prvi posjet sa zvijezda uvijek je glavno područje dječjih priča i znanstvene fantastike, sve dok jednog dana nije.”

Star Trek: Strange Worlds na Paramount Plus premijerno stiže 05. svibnja.

Check Also

Friški trailer i posteri za film Deadpool & Wolverine

20th Century Studios i Marvel Studios objavili su novi trailer i postere za film Deadpool …

Novi pogled na Netflixov film The Platform 2!

Uskoro dolazi vrijeme za povratak u neugodnu stvarnost Netflixovog distopijskog filma The Platform 2 (Platforma …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics