Prvi trailer za Netflixovu adaptaciju romana Cursed

Netflix je konačno objavio prvi trailer za fantasy seriju Cursed, adaptaciju istoimenog ilustriranog romana Franka Millera (The Dark Knight Returns, Sin City). Prema arthurijanskoj mitologiji Excalibur bira nekoga tko je vrijedan njegove moći, a čini se da je to u ovom slučaju Nimue. Dakle perspektiva mita je drugačija, gdje je u fokusu priče Nimue, tinejdžerska heroina s misterioznim darom koja je predodređena da postane moćna (i tragična) Gospa od jezera. Nakon majčine smrti, Nimue se udružuje s Arthurom, tada samo skromnim plaćenikom, u potrazi za Merlinom. Tijekom njihovog putovanja Nimue će postati simbolom hrabrosti i pobune protiv zastrašujućih Crvenih Paladina i kralja Uthera.

Roman Cursed potpisuje Tom Wheeler, dok su ilustracije od već spomenutog legendarnog strip umjetnika i povremenog redatelja Franka Millera. Wheeler i Miller su oboje scenaristi i izvršni producenti serije, dok Wheeler ima i funkciju showrunnera. Redateljske dužnosti su podijeljene između Jona Easta (Killing Eve), Zetne Fuentes (One Life to Live) i Daniela Netthiema (The Hunter).

Glavne uloge tumače Katherine Langford (Nimue), Devon Terrell (Arthur), Gustaf Skarsgård (Merlin), Daniel Sharman (Weeping Monk), Sebastian Armesto (kralj Uther Pendragon), Matt Stokoe (Gawain), Lily Newmark (Pym), Shalom Brune-Franklin (Igraine), Emily Coates (Sister Iris), Billy Jenkins (Squirrel), Bella Dayne (Red Spear) i Peter Mullan (Father Carden).

10 epizoda prve sezone serije Cursed na Netflix stiže 17. srpnja.

Cursed

Cursed

Cursed

Cursed

Cursed

Check Also

The Daywalker: Marvelov kratki, animirani film o Bladeu!

Marvel je lansirao kratki animirani film pod nazivom The Daywalker, najnoviji u nizu kratkih filmova …

Dune: The Sisterhood, snimanje HBO-ove serije je započelo vrlo burno!

Redatelj Johan Renck (Chernobyl, Breaking Bad) je putem društvenih mreža potvrdio da je HBO-ova prikvel …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics