Prvi trailer za Netflixovu adaptaciju romana Cursed

Netflix je konačno objavio prvi trailer za fantasy seriju Cursed, adaptaciju istoimenog ilustriranog romana Franka Millera (The Dark Knight Returns, Sin City). Prema arthurijanskoj mitologiji Excalibur bira nekoga tko je vrijedan njegove moći, a čini se da je to u ovom slučaju Nimue. Dakle perspektiva mita je drugačija, gdje je u fokusu priče Nimue, tinejdžerska heroina s misterioznim darom koja je predodređena da postane moćna (i tragična) Gospa od jezera. Nakon majčine smrti, Nimue se udružuje s Arthurom, tada samo skromnim plaćenikom, u potrazi za Merlinom. Tijekom njihovog putovanja Nimue će postati simbolom hrabrosti i pobune protiv zastrašujućih Crvenih Paladina i kralja Uthera.

Roman Cursed potpisuje Tom Wheeler, dok su ilustracije od već spomenutog legendarnog strip umjetnika i povremenog redatelja Franka Millera. Wheeler i Miller su oboje scenaristi i izvršni producenti serije, dok Wheeler ima i funkciju showrunnera. Redateljske dužnosti su podijeljene između Jona Easta (Killing Eve), Zetne Fuentes (One Life to Live) i Daniela Netthiema (The Hunter).

Glavne uloge tumače Katherine Langford (Nimue), Devon Terrell (Arthur), Gustaf Skarsgård (Merlin), Daniel Sharman (Weeping Monk), Sebastian Armesto (kralj Uther Pendragon), Matt Stokoe (Gawain), Lily Newmark (Pym), Shalom Brune-Franklin (Igraine), Emily Coates (Sister Iris), Billy Jenkins (Squirrel), Bella Dayne (Red Spear) i Peter Mullan (Father Carden).

10 epizoda prve sezone serije Cursed na Netflix stiže 17. srpnja.

Cursed

Cursed

Cursed

Cursed

Cursed

Check Also

Mulan preskače kina i direktno dolazi na Disney+ platformu!

Situacija za kinoprikazivače u ovom novom pandemijskom svijetu u svakom slučaju ne izgleda dobro. Većina …

Mimic: stiže nam reboot u vidu tv serije!

Da li je ovo dobra vijest ili ne, to ocjenite sami, no u bilo kojem …

Web Statistics