Stigao je prvi trailer za 11. sezonu kultne SF serije “The X-Files”

Istina je još uvijek tamo negdje. FOX je na New York Comic Conu objavio prvi trailer za 11. sezonu serije The X-Files. Očekuje nas deset epizoda, s premijerom u siječnju 2018. godine. Tvorac serije, Chris Carter i dalje ostaje u funkciji izvršnog producenta, a David Duchovny i Gillian Anderson se očekivano vraćaju svojim kultnim ulogama FBI agenata Muldera i Scully. Njima će se u nadolazećoj sezoni pridružiti i Mitch Pileggi, William B. Davis, Karin Konoval, Erika Price, Annabeth Gish, Lauren Ambrose i Robbie Amell.

Vrlo važna novost je da je u sklopu panela na New York Comic Conu Gillian Anderson izjavila kako će joj 11. sezona ujedno biti i posljednja, te da se gotovo sigurno više neće vraćati svojoj ulozi agentice Scully. Na snimanje 11. sezone pristala je zato jer je smatrala da priča još nije bila dovršena, te radi toga što nisu nužno uspjeli prenijeti fanovima sve ono što se od njih očekivalo u prošloj sezoni.

Priča će se nastaviti na događaje odmah nakon finala prošle sezone. Fokus će biti na traženju Williama, sina Muldera i Scully, ali i na misiji zaustavljanja Pušača prije nego on od Zemlje napravi pakao. Trailer prikazuje čovječanstvo na rubu uništenja, a kako se čini s ivice ga želi čim prije pogurati famozni Pušač.

Check Also

Moonfall: Halle Berry i Josh Gad idu u svemir!

Roland Emmerich, čovjek koji stoji iza Dana neovisnosti i njegovog nastavka, probat će fanovima SF-a …

Serija What We Do in the Shadows je obnovljena za 3. sezonu!

Ako je suditi po dosadašnjim kritikama druga sezona FX-ove humoristične serije What We Do in …

Web Statistics