Prvi pogled na 2. sezonu Appleove serije Invasion koja stiže u kolovozu!

Na platformi Apple TV Plus SF-a ne manjka. Upravo je završila prva sezona Silosa, sljedeći tjedan počinje druga sezona serije Foundation, a Apple je najavio i skorašnji povratak njihove serije Invasion. Prva epizoda druge sezone od ukupno 10 epizoda biti će premijerno prikazana 23. kolovoza. Kao dio najave, dobili smo prve fotografije i kratki teaser za drugu sezonu. Prvi pogled prikazuju preživjele sa Zemlje kako se prilagođavaju životu pod napadima izvanzemaljaca — od spaljenih gradova do sukoba s vanzemaljcima i očajničke potrage za zalihama.

Prva sezona serije izvorno je premijerno prikazana u listopadu 2021. i ispričala priču o invaziji izvanzemaljaca, dopuštajući gledateljima da vide kako se stvari odvijaju iz više perspektiva. Seriji je trebalo malo vremena da pronađe svoje uporište, ali se na kraju sezona pokazala kao izvrstan početak znanstvenofantastične priče nakon što je došla do stvarnih vanzemaljaca. No, priča je ostavila mnoga pitanja bez odgovora, koja će pretpostavljamo biti odgovorena u novoj sezoni.

Druga sezona prepuna akcije počinje samo nekoliko mjeseci kasnije s vanzemaljcima koji eskaliraju svoje napade u sveobuhvatnom ratu protiv ljudi.

“Ovo je veća, intenzivnija sezona koja ubacuje naše gledatelje u široku, globalnu bitku od samog početka. U svojoj srži, serija govori o snazi ​​ljudskog duha i emocionalnim vezama koje nas drže zajedno, posebno kada se suočavamo s nevjerojatnim preprekama.” – izjavio je sutvorac i izvršni producent Simon Kinberg.

U glavnim su ulogama i dalje Shioli Kutsuna, Shamier Anderson, Golshifteh Farahani, India Brown, Billy Barratt, Azhy Robertson, Paddy Holland i Tara Moayedi. U drugoj sezoni glumačkoj ekipi pridružili su se: Enver Gjokaj (Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D.), Nedra Marie Taylor (Orange is the New Black) i Naian González Norvind (Amsterdam).

Invasion

Invasion

Invasion

Invasion

Invasion

Invasion

Invasion

Check Also

Watchmen: prvi teaser trailer za animirani film od dva dijela

Sat otkucava! Warner Bros. Entertainment objavio je prvi teaser trailer za DC-jev dvodijelni animirani film …

MGM Plus naručio je tv adaptaciju Kingovog romana The Institute

MGM Plus naručio je seriju The Institute (Institut), adaptaciju romana Stephena Kinga. Iako se o …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics