Pročitajte friške vijesti i pregledajte nove fotke iz serije Igra prijestolja

 

21042016_GoT_post_0

HBO je i službeno objavio da je serija Igra prijestolja obnovljena za sedmu sezonu. Kao što je i očekivano mreža nije navela o koliko se točno epizoda radi. Osim te vijesti danas su objavljene i nove fotografije iz šeste sezone do koje brojimo još četiri dana. Premijera nas očekuje 25. travnja, u noći između nedjelje i ponedjeljka, u 03:00 sata po lokalnom vremenu, a ponovno prikazivanje na HBO kanalu zakazano je istog dana i u udarnom terminu od 20:00 h.

Sutra, 22. travnja naš portal u sklopu programa u Noći knjige organizira i Igra prijestolja nagradnu igru u kojoj možete osvojiti službene nagrade koje je osigurao HBO Adria. Sve što trebate jest doći u Branimir centar u Zagrebu, pronaći letak na kojem se nalaze pitanja vezana uz seriju, odgovoriti na njih te letak ostaviti na našem štandu. Izvlačenje će biti na kraju eventa, i svi sretni dobitnici koji su točno odgovorili na postavljena pitanja mogu odmah odšetati sa svojim nagradama, a ukoliko nećete biti prisutni onda ćemo vam nagrade poslati na vašu adresu.
Osim toga očekuje vas i jedan mali Quest. Na našem štandu će uz šaroliku ponudu cool stvarčica biti i Funko POP! Game of Thrones figurice te ćete se s njima moći slikati i to uz bannere vaših najdražih kuća. Ukoliko takve fotke zalijepite na naš facebook i u tom slučaju vam se smiješe naše fantastične GoT nagrade, uključujući i same Funko POP! figurice, tako da vas očekujemo sutra! Detaljnije o programu na Fantastičnoj noći knjige potražite na linku.

U subotu 23. travnja ima još jedna zanimljivost vezana uz seriju. Na ZamJurjevu koje se održava u parku Ribnjak u Zagrebu će biti izloženo prijestolje iz GoT-a, pa ako se već niste slikali u njemu onda je sada prava prilika. Uz to Algoritam će u 17:30 h imati i premijerno predstavljanje knjige Svijet leda i vatre autora Georgea R.R. Martina.

21042016_GoT_post_01

21042016_GoT_post_2

21042016_GoT_post_3

21042016_GoT_post_4

21042016_GoT_post_5

21042016_GoT_post_6

21042016_GoT_post_7

Check Also

The Swarm: prvi trailer za seriju temeljenu na ekološkom SF trileru Franka Schätzinga!

Nedavno je otkriven prvi trailer za visokobudžetnu SF triler seriju The Swarm. Što ako sljedeća …

Novi trailer za kratki SF film Fugitive

Objavljen je novi trailer za kratki SF film Fugitive međunarodnog autorskog tima kojeg predvodi Adis …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics